padanje predmetov iz rok
Spoštovani!
Občasno se mi zgodi, da mi pade kakšen predmet iz leve roke. Enostavno nekako prijem popusti in predmet zdrsne. Zanima me, kaj bi bil vzrok za to in ali lahko pomagate. Sicer imam tudi probleme s hrbtenico, zlasti z ledvenim predelom. Težko dalj časa stojim, včasih ne morem pričeti tekat. Naredili so mi RTG spodnjega dela hrbtenice, pokazal je vse v normali, razen rahlega zasuka v desno. Prejela sem napotke za telovadne vaje, vendar sem jih opustila. Če telovadim me naslednjih nekaj dni hrbtenica bolj boli.Občasno me boli tudi levo meče – ima to kakšno povezav? Osebna zdravnica me je poslala k žilnemu kirurgu, ki je ugotovil, da vzrok za to bolečino niso žile in tu se je stvar končala.
Stara sem 48 let, visoka 174 ter težka 67 kg.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
Problemi z rokami niso povezani z ledvenim delom hrbtenice, morda je s tem povezana bolečina v levi nogi. Problemi z rokami bi bili lahko povezani s prizadetostjo živčevja v vratnem delu hrbtenice ali levi rami ali komolcu. To vse se da ugotoviti na pregledu in veliko takih problemov smo z manualno terapijo tudi uspešno rešili.
Lep pozdrav,