Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Pacientom z obolenjem ščitnice

Pacientom z obolenjem ščitnice

Pozdravljeni,

razmišljamo o ustanovitvi društva. Vas zanima? Lahko mi pišete tudi na elektronsko pošto [email protected].
Lep pozdrav,

Alenka

Podpiram ustanovitev društva. Sicer sem iz M. Sobote (vi verjetno niste) in se sestankov ne bom mogla velikokrat udeležiti,vendar mislim, da premalo zdravnikov posveča pozornost obolenjem – ne vidijo prvih simptomov, potem pa se bolezen lahko že preveč razvijie in pusti posledice tudi na drugih organih – tako da je velikokrat škoda že narejena,ko se ugotovi, za kaj se gre. Sama imam težave s ščitnico, bila bi vesela, če bi se dobivali(?), ali pa vsaj pisali po E-mailu, če bo društvo zaživelo. Lp. Simona

Verjetno se bomo bolj resno začeli pogovarjati jeseni. Iz M. Sobote se res še nihče ni javil, pa nič zato, saj s pravo akcijo sploh še začeli nismo (tole je doslej edina objava). Prepričana sem, da je obolenje ščitnice zelo pogosto in da bi si večina pacientov želela druženje. Zaenkrat se nas je nabralo nekaj z območja Ljubljane, Celja in Kopra. Če bomo preveč raztreščeni po vsej Sloveniji, da bi imeli redna srečanja, se bomo morali znajti kako drugače. Brez skrbi, samo da se najdemo.
Ne bi se mogla bolj strinjati, da je diagnosticiranje obolenj ščitnice pri nas zelo hud problem. Sem preizkusila na lastni koži. Diagnozo Hashimoto tiroiditis so mi postavili pred petimi leti, ko je bilo že zelo hudo. In če pomislim nazaj, sem bila čisto tipičen Hashi otrok.
Najkasneje jeseni torej lahko pričakujete še kakšne novice. Če vas še kaj zanima, oz. mi želite še kaj sporočiti, mi lahko pišete kar na moj naslov.
Lep pozdrav,

Alenka

Pozdravljeni

Malo pozno, pa vendar se tudi jaz pridružujem tvoji želji, da bi ustanovile forum za bolezni ščitnice (oz. društvo). Ker je od tvojega pisanje preteklo že nekaj vode, me zanima če stvar mogoče že deluje?
Sem iz Ljutomera, že 4 leta se zdravim za Bazedovko, lani decembra sem bila na terapiji z radioaktivnim jodom in še vedno čakam na učinke…

Lep pozdrav

Romana

New Report

Close