Najdi forum

Pa zacnimo

S 1.3.2021 sem se odločil in pokadil svoj zadnji cigaret po 25 letih kajenja. Zdaj po 14 dneh lahko rečem, da je bilo prvih pet dni peklenskih nato pa je stanje postalo znosno. Še vedno se pojavljajo krize in se bodo vendar so vse krajše in tudi tako močne niso več. Pomagam si in res pomaga šport sprehodi tek in limonada z ingverjem tudi pri teži. Res da sem pazljiv kaj jem in koliko ampak sem v teh dveh tednih shujšal ne pa pridobil na kg. Vem, da me čaka še dolga pot ampak prvi tisti najpomembnejši koraki so narejeni. Zdaj pa gremo na prvi mesec brez kajenja.

Velike čestitke za pogumno in pomembno dejanje!

Najtežje ste že opravili: da ste se odločili in da ste premagali prve težave, pa še pri teži ste uspešni. Zelo dobro zastavljeno!!!

Sedaj je samo pomembno vztrajati in premagati še skušnjave in krize, ki lahko (ni pa nujno) pridejo.

Vsekakor držim pesti in navijam za vas.

Lepo bodite

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

21 dni, da postane navada in 91 dni da postane zivljenski stil. Minilo je 21 dni od zadnjega prižgane ga cigareta so boljši in slabši dnevi kar se tiče kriz in krizic a mislim, da lahko rečem, da krize niso več ne tako pogoste niti niso več tako močne. Splača se vztrajati saj tudi glavobolov ki so me dnevno mučili zaradi kajenja ni več. Kar se pa tiče teže se vedno pada res pa da pazim kaj pojem kdaj ob veliko več gibanja.

Super!!!

Kar tako naprej.

Navijam in držim pesti.

Lepo bodite

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

Pa je prvi mesec naokoli. Upam, da je to to in da sem se rešil kajenja. So boljši in slabši dnevi, kar se kriz tiče ampak mislim, da sem na dobri poti. In moj moto niti dima več nikoli.

Čestitke za obletnico in držimo se dalje!!!

Lepo bodite in pogumno naprej.

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

New Report

Close