Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Pa smo dočakali

Pa smo dočakali

Pozdravljene
Kljub nekaj zapletom sem le dočakala 10. dan po transferju in seveda smo delali test. CB je pokazal …. dve modri črtici…. JUUHHHUUU!!!
Še sedaj ne morem verjeti, da je res !! In to že v prvem postopku, pa čeprav sva bila skoraj brezupen primer.
Lep pozdrav in veliko dvojnih modrih črtic vsem, ki boste kmalu testirale.
Jana

Čestitke!

In vso srečo tudi naprej…
LP

Iskrene čestitke.

Jana!

Čestitam !!!!!!!!!!! Želim ti veliko sreče in veselja v naslednjih mesecih!!!
No potem pa le ni bilo tako brezupno kot je izgledalo!

Lp, Bianca

Bravo! Bravo! Bravo!

Zakaj pa brezupen primer? Malo napiši! Ali pa si že pa jaz ne sledim več vsem imenom in dogodkom! Sorči!

mi lahko prosim poveš in malo opišeš kaj to pomeni transfer. čestitke za dve črtici mi se tudi matramo ma smo komaj na klomifenu.

Uh Jana kako ti privoščim, da ti je uspelo, pa tako si bila obupana.Srečno naprej!

Vsem hvala za čestitke in lepe želje. Zavedam se, da je od dveh črtic pa tja do otročička še dolga pot, vendar se vsaka pot začne s prvim korakom.
Upam, da bo kmalu uspelo tudi vsem, ki se srečujemo na tem forumu.

Hej Teja .. transfer je prenos zarodkov v maternico po opravljeni oploditvi v epruveti ( IVF postopek).
Lep pozdrav
Jana

Jana, sem našla tvojo zgodbo, tako, da mi ni potrebno zopet pisati, kako in kaj!
Čauči!

Jana, zanima me kaj si po transferju počela.Ali si ležala, delala lažja gospodinjska dela, brala, koliko si se gibala?To je več različnih mnenj, jaz si pa očitam, da pretiravam v eno ali drugo stran.Kaj je prav?
Kako se kaj počutiš sedaj ko veš da je uspelo?
LP Maja

Pa to je čudddoooooooovvvvvvvvvvvvviiiiiiiiittttttttttttooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vesela sem zate.
Tudi jaz se pridružujem čestitkam in lepim željam!
Naj ti teh devet mesecev čim hitreje predvsem pa mirno mine.
Pazi nase in na svojo pikico!

Čestitke tudi atiju!

pa pa
Dana

Čestitke še iz moje strani, Jana!

Jana, čestitke iz vsega srca!!!!

Pazi nase in uživaj!!!!!!

Tašika

Tudi jaz se pridružujem VESELIM ČESTITKAM in Hvala za polepšanje tega dne !!!!!!!!!!!!!!

Superca !!!!!!!!!!!!!

Uživajta v tej prečudoviti novici o brezskrbno nočenost Vama želim!!!!!!!

alenka

Jana,

Čestitke za prvi korak, naj bodo tudi nadaljnji tako uspešni!!
S.

Čestitke tudi z moje strani……in srečnih devet!!!!

Jana, čestitam!!! Držim pesti, da bo vse v redu. Lepo, srečno, predvsem pa zdravo nosečnost ti želim.
LP, Selena

Čestitam

Si nam pa res polepšala dan

Lepo je slišati veselo novico.Čestitam.Pazi na Otročka.Želim ti lepo nosečnost.

Še enkrat hvala za vse vaše čestitke… do sedaj si sploh nisem vedela, da nas toliko obiskuje ta forum.
Pa še odgovor za Majo… Kaj pa vem, kaj je prav početi po transferju… jaz sem poslušala nasvet, da je priporočljivo počivati vsaj 3 ali 4 dni. Res nisem prakticirala strogega ležanja, čeprav bi me bil moj dragi najraje privezal na posteljo… zagovarjala sem pa dejstvo, da če sem svoji dve pikici pripeljala cca 100 km po naših lepih slovenskih cestah do doma, potem mi tudi sedenje na terasi ne bo škodilo… ostalo je pač naključje… Saj veste, da je po statistiki uspešnost IVF postopkov le 20% in zato ne obupajte, če pač prvič ne uspe …meni to nebi vzelo poguma. Žal pa sem na tem forumu prebrala tudi marsikatero žalostno zgodbico, ki je sledila tistemu veselju ob dveh črticah.

Lep pozdrav
Jana

New Report

Close