Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Pa se to…..

Pa se to…..

Hoj vsem

danes sem pri dr.Guni cakala v cakalnici in listala avgustovo revijo Vive in v njej zasledila zgodbo Jake Jakopica o tem kako j epremagoval svoj limfom,….v bistvu je objavljen intervju z njim,….se mi zdi prav za vse tiste ki niste brali, da to omenim.
Jaka je borec in pol,…z Matejom sta veliko naredila tudi na podrocju ozvescanja o bolnikih z limfomom, se predno se je ustanovilo DBL.
Bronja, Jaka, Matej, Marjana in Tanja so skupaj napisali knjizico maligni limfom(v sodelovanju z dr.Jezerskovo in drustvom onkoloskih bolnikov), v kateri sp res vse potrebne razlage in napotki o bolezni, kot je maligni limfom.Knjizico priporocam res vsem v branje.
Prav je,da se zahvalim tudi njim.
Petruša

Knjižico sem prebrala in res je da se moramo tudi njim zahvaliti za te koristne informacije o limfomih. Na splošno se sedaj toliko govori in piše o tej bolezni, kot se ni nikoli prej in sigurno imajo tudi oni in tudi vsi ostali člani društva zasluge pri tem.
LP
Alenka

Se strinjam, tudi Jaka in Matej sta ful borca in 2 zelo pozitivni osebi, ki sta s svojim pričevanjem o bolezni marsikomu pomagala iz stiske. Zgodba Jake Jakopiča je meni prišla tudi zelo prav. 🙂 Škoda le, da sem prišla do nje šele ob oddaji pri Ljerki Bizilj, ko sem bila tako rekoč že “stara borka”. Mi je pa pomagala, ker sem se v velikih situacijah, kot jih je doživljal Jaka, znašla tudi sama. Upam, da se bomo kdaj spoznali (aja, saj se že poznamo, ker sem šla na predstavitev knjižice, ko je bila novinarska konf., le da si žal nismo izmenjali telefonov. In tudi skupaj zapeljali kakšen projekt v dobro vseh bolnikov z limfomom in na sploh z rakom.

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Ja, pa bravo tud Bronji. Zdej je že 15 let zdrava, pa 2 krasna pamžka ima!!!
Pa še krasna punca je!

b

Bravo, Bronja! PLOSK, PLOSK, PLOSK!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

New Report

Close