Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Pa-pa

Pa-pa

Danes sem se odločila, da se od Vas začasno poslovim. Pa tudi od foruma Ginekologija, pa Starši staršem, pa hrvaškega Mameibebe.net, pa od ovulacije, pa menstruacije (od tele se bom malo težje poslovila he he :)), IVF, Mame in Mojega malčka, pa dr.Tomaževiča in sploh vsega, kar ima kakršnokoli vezo z otroki in dojenčki. Opažam, da sem spet padla v staro stanje – obsedenost z otrokom;ko o tem in SAMO O TEM razmišljam odkar zjutraj vstanem in pa dokler ne grem spet spat. Pa še malo vmes.
Spet zmeraj več kadim (namesto da bi nehavala), popijem na litre kave, jem skoraj nič, ampak samo “čikam” in razmišljam o otroku, pa berem na forumih in razmišljam, kaj bi bilo še dobro storit,pa kako sem samo napol ženska, pa da sem manjvredna, pa da je tako vse brezzveze….ZADOSTI, NE MOREM VEČ.

Pavza. Kaj če bi malo spet živela samo zaradi življenja?
Pravzaprav bom od vseh teh stvari najbolj pogrešala prav tale forum in Vas, moje sotrpinke, ker v bistvu samo ve poznate moje občutke, pa jaz vaše in ste mi vse zelo pri srcu. Smrk. Ampak vem, če bom brala tukaj, da bom na hitrico zavila še na druge podobne zadeve, pa spet začela razmišljati, pa spet takoj slabe volje, pa čik na čik itd..

Torej, bom se potrudila odklopiti vse to. Tja do septembra.(takrat se bo pa nabralo toliko tem, da bom brala še pa še; še dobro, da sem na splošno zelo vneta za branje : )). Vmes je še dopust, pa da človek še na morju malo počije. Pa tudi, v službi sem že toliko na internetu, da nam ga bo direktor gotovo odklopil, če bom nadaljevala. Zaradi stroškov, ne zaradi dela,saj imam tako delo, da sem vmes veliko prosta.

Torej, zaenkrat nasvidenje,bodite pridne in v cvetju in septembra (uf, je še daleč!) VAS HOČEM VSE TLELE GOR VIDETI DVOJNO!!! To se pravi, ne jaz gledati v pijanem stanju, ampak ve vse biti z buščkom : ) ) ) ) )

ČAU BAU!

Draga Maja!

Moram ti povedati, da sem tudi jaz danes razmišljala o tem.
In ker si ti dejansko napisala vse, mi je malo lažje nardit ta korak.

Tudi jaz se bom za nekaj časa poslovila, da mi misli odpeketajo malo drugam in da ne razmišljam o tem.
Jaz sicer ne kadim in pijem kave, sem pa zato ogromno na tem forumu, mogoče celo preveč.

Zato, se bom za nekaj časa poslovila. Najprej sploh nisem mislila nič rečt, ker mogoče me sploh nebi pogrešale in me še mogoče nekatere ne poznate, ampak se mi zdi pošteno do vas.
Vse ste super.
Vsem ki ste zanoslile želim veliko uspehov, vsem ostalim pa, da se že pojavita te dve črtici sreeče. Vem kako je, ko si vse preveč krat razočaran.

Torej lepo se imejtein radi se imejte, nič se ne kregajte, da nebo Primož jezen… hehe.

V upanju, da ne pozabite name vas prav lepo pozdravljem,
Meta

Žal mi je, da se poslavljaš, ampak te razumem, ker si napisala točno tako kot bi napisala sama, le da jaz ne znam več brez foruma. Spoštujem tvojo odločitev, saj je res pametna. Odklopi se! Pojdita na morje in uživajta v življenju. Jeseni pa se spet beremo, saj si obljubila.

Srečno!

Maja1 in Meta! Pozdravljam vajino odločitev, ker se strinjam, da se je včasih res pametno enostavno odklopit. Vroči dnevi in dopusti, ki prihajajo, vaju bodo zaposlili in upam, da bosta kljub “odštekanosti” kmalu pisali o svojih dveh črticah.

Tudi jaz razmišljam o tem koraku odkar sem se znašla tu gor, ker sem čisto obsedena z vsem tem.

Moram vam povedati, da so mi prišle solze v oči, ko sem to zdaj prebrala.
Hudo je, ko si tako zelo želiš biti popolnoma srečen.

Je pa lepo, da ste ve tukaj, ki naju-nas podpirate.
Se še bom oglasila čez nekaj časa.

V naprej pa se lepo imejte.

Vse vas imam rada,
Meta

Maja1
tudi sama sem danes sklenila to.
Torej – na branje septembra.

Mislim, da imate prav, da se je treba malo odklopiti in zdaj je res primeren čas za to. Včeraj sem tudi jaz sklenila, da ne bom mislila več na BT in O in drugih takih stvareh – vendar pa priznam, da brez foruma ne morem.
Malo sem se pomirila, ker vem, da bom imela septembra laparo. Me je pa kar “zdelal” ta mesec, ko sem kar naprej na GK hodila na posvete in preiskave, tako da sem shujšala 2 kg – kaj bo šele, če bom prišla do IVF! Kar je preveč, je preveč.

Punce, pozdravljam vašo odločitev!
Želim vam lepo, brezskrbno poletje. Ampak, če se bosta ta čas zgodili dve črtici, pa prosim le napišite!

Lep pozdrav,
Tašika

Tašika, tudi jaz si ta ciklus ne merim več BT. Se veliko bolje počutim.

Miranda, kaj pa čajčki, pa vitamini ….
Jaz sem se odločila, da čajčkov nič, vitamini pa ja (E, B-kompleks in seveda folna kislina).
Merjenja O, pa opazovanja sluzi pa NIČ!!!

Oh, kako paše!!!!

Tako!
Tašika

Ja, čajček je iz krvomočnice, vitamini pa B kompleks. Nič bt, nič sluzi.

Tiste, ki ste se tako odločile: želim vam lepo poletje, brez pretiranih skrbi (beri: obsedenosti z otrokim), čim več morja, sonca in “skokov”, pa pridite nazaj z dvema črticama!!!

Za ostale pa upam, da bodo le še ostale tukaj, da še naprej kakšno pametno rečemo!

LP, Andreja

Maja1 in META obema želim veliko sreče, in pridite nazaj z trebuščkom…

Vso srečo in čim prej do materinstva

Lep dan
Doroteja

Za vse, ki ste se odločile za “pavzo” želim prijetne počitnice in čimmanj skrbi.
Ostale, ki ste tukaj pa veselo na tipkovnico.

Lp, Bianca.

Maja, škoda, ker odhajaš, te bomo pogrešali, ti pa se septembra (ali še prej) javi tudi v dvojini!!!!
Lepo se imej!

New Report

Close