Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Pa kaj je s temi dedci?!

Pa kaj je s temi dedci?!

Kinga pa nimam jest.Bom kr Karotova sestrca.Naš Karo ma poleg svojih pasjih bratcev in sestric,še dve sestrici:mene in pikopoko.Ste dobil uno slikco,kjer je Karo gor,čeprav se ga nič ne vidi?Mi imamo zdaj vašo Koro za ozadje,saj itak nihče ne pogrunta,da to ni Karo.Tok sta si podobna.Kot sem že napisala,bomo poslali boljše slikce.
Zarad dedcov pa ne smeš nikol obupavat.Boš kaj sporočila kako se ti je izšlo s tvojim?Upam,da dobro.

LP

Aja, vidiš, sem pa jaz malo pomešala vse skupaj. Me je zbegalo, ker je na forumu Domače živali ena Maja napisala, da imajo Kinga. No, počasi bom pa sestavila sliko, kdo kam paše, hehe.
Sliko od Karota sem pa dobila, ampak se ga res bolj slabo vidi. Je pa frajerček dobil veliiiiko daril. 🙂 Mater, se mu dobro godi.

Komaj že čakam slike. Se tipkamo.
Kako se bo izšlo z mojim pa tudi sporočim.

LP!

Hvala, Mišek! Bom poskusila. Pomirila sem se pa tudi že in se že pripravljam na soočenje. 🙂

Lep pozdrav!

V zivljenju ni nic 100% in jaz sem se naucila nikoli ne zaupati nikomur 100% razen sebi….Take zgodbe pa slisim vsak dan….

Kleopatra, meni pa se je to ravno zdaj zgodilo. Tip pravi, da je več let premišljeval in se dokončno odločil. Jaz pa, da me kap. In zdaj vem, da ne bom prenesla, da se mi to še kdaj zgodi. Ves trud skozi okno, za nekega tipa, ki je resno načrtoval in na koncu reče, da ne bi ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close