Najdi forum

Mi lahko nekdo pove kaj delam narobe? Sem samska že nekaj časa, športnica po duši, dokaj vitke postave, povprečnega videza. Že večkrat sem dobila pohvale na mojo postavo, tudi od nekaterih da sem jim luštna, tako da sem mnenja da ocitno ravno grda nisem…zelo si želim partnerja, ki ima rad šport, je športnik po duši kot jaz, da bi skupaj uživala prosti čas. Iščem jih na portalih kot tudi v raznih dejavnostih, sem zadnje čase kar aktivna ker mi tako tudi ustreza, saj se tako boljše počutim. Ne razumem zakaj ko pride nekdo na portal kjer se vidi iz slik da se ukvarja skoraj z identičnimi športi kot jaz, še napiše da si želi aktivno resno žensko, ki ima podobne športe kot on, s katero bi skupaj športal in užival, si kaj ustvaril, od takega res nikoli ne dobim zanimanja, ampak res nikoli…pa res več ne vem kaj delam narobe? Ko sem že vesela o lej ta pa bo zame, potem pa se niti ne zmeni zame, niti ne odpiše. Pa kaj res ne vem sem tako grda, ali kakšne standarde imate danes moški? Vam je vseeno če imate eno leno žensko, ki bo ležala na kavču, ko se bo malo spotila pri športu pa jo bo vse minilo, je res samo važno pa da je ultra lepa? Pa ravno to mislim da nisem ravno grda, misica pa tudi ne, sem povprečna punca, z resnimi nameni, ki sem s fantom pripravljena uživat in se fajn imet. Ma kaj ni to nekaj najlepšega da imata enaka zanimanja in skupaj uživata? A zame se vedno zanimajo le neki kvazi športniki, debelejše postave, brez ciljev v življenju, skratka nekaj takega ko res ne veš ali bi bil vesel ali žalosten. Res več ne vem kaj delam narobe, da očitno ravno take moške odbijam ko si jih najbolj želim? Je res taka konkurenca med samskimi ženskimi športnicami? Jaz sem imela vedno občutek da ne, da je takih žensk malo…kolegice in vsi znanci mi govorijo oh boš dobila fanta saj vsi hočejo takšno kot si ti, fantje imajo fuul radi športnice, da se z njimi športajo….ajaaa a res, kaj pa sem potem jaz en odpadnik ker me ravno taki nočejo pa še teh je izjemo malo, ker so že v mojih letih vsi poparčkani, če se pa že po dolgem času pojavi eden redkih pa se zame niti malo ne zanima. Res se zadnje čase resno sprašujem kaj je na meni tako čudnega da me takšni moški ne marajo, res me zanima kaj delam narobe? Rada bi vaše mnenje, kaj se plete v moških glavah, kje mislite je problem? Imam res samo nesrečo.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

za športanje okoli imajo moški raje moško družbo. torej športni moški imajo raje klasične ženske, ki se bolj držijo doma in vse porihtajo, imajo rade otroke itd., njim pa pustijo, da brez obveznosti okoli lajhajo in podirajo rekorde. Od ženske športnice oni ne bodo imeli nobene koristi, kvečjemu strošek (normalno, da vse te uživaške tripe in trekinge plača moški), nobenega miru pred partnerko, če bi bila rada povsod zraven. Tisti, ki se oglašujejo po netu, niso športniki, ampak bolj brezciljni moški, ki so pač slišali, da imajo ženske rade šport in si želijo s svojim moškim hoditi okoli. Reklamna poteza pač. Poleg tega daješ občutek prepotentnosti, ko vidiš v življenju samo kavč in na drugi strani športanje, realnega življenja, kjer večina ljudi porabi čas za preživetje, pa nekaj malega za užitke, pa ne vidiš. Konec koncev zakaj pa rabiš ravno moškega za šport? Saj lahko treniraš z ženskami.

Vem tocno kaj mislis in kaj prezivljas, js sem tudi sportnik po dusi in sem skos v gibanju, tako kot ti si zelim spoznati nekoga da bi skupaj sportala ter uzivala v ostalih trenutkih. Poznam ogromno ljudi, srecujem jih na poslovnih, sportnih ter druzabnih ampak tako kot sama pravis nihce se ne meni zame, no pri tebi vsaj nekdo kaze interes, vcasih imam obcutek da sem neviden, vem da nisem princ na belem konju, ampak nisem pa neka grdoba. Ne vem kaj danasnji ljudje iscejo oz na kak nacin nekoga zainteresirat je “million dollar question”. Pa ne zelim nekoga istega kot jaz, ampak da imava vsaj nekaj skupnega.

Kljub vsemu temu ostajam pozitiven in ne bom obupal, “one day…”

Na tržišču je športnih žensk ogromno. Športnih moških pa boremalo. Moraš, bit res vrhunski, da takega ujagaš. Pa možno, da so taki že pobrani. Koliko si stara, lohk si zamudila. Pa kolk se trudiš. Ko jakega takega, samskega srečš, se vrzi gor, zagrabi ga za jajca. Hitro zanosi, predno te kera prehiti.

Čaki Mal, celo moški piše, da ga nihče ne opazi. A ni to tko, da bi 9n moral koga opazit? Obratno. Glej, če vsi stojite 9n čakate itak, da ne bo nič.

Hvala za en pameten odgovor Anonimen…točno tako kot si opisal…če želiš lahko pustiš kontakt pa se midva spoznava?

Ja je res da sem že malo starejša zato nimam več izbire…a zato pa naj bom zdaj samo z nekom da sem…saj na žalost mi res drugega ne preostane. Sem že čez 30.

Ce se pogovarjas po portalih z fanti. Potem vprasaj direktno njih pa bo mohoce kaksen dovolj fer pa ti povedal zakaj mu ni do tebe.

Sam sem jim vedno povedal, ko so vprasale.

V fitnesu, kjer hodim, je ful enih tipov. Enim se vidi, da so narcisi, je pa kak čist ok tudi. Sem v vezi in jaz ne iščem nikogar, moj pa sicer ne hodi z menoj in je bolj v ekstremnih športih, ampak se je precej polenil. Tako da družbe nimam, pogrešam je pa tudi ne. In ne vem zakaj mora ravno športnik biti. A te samo to zanima? Z mojim imava ful drugih skupnih točk in npr. v hribe rada hodiva.

Hej sploh nisi stara, si v najboljsih letih in imas se cas da srecas nekoga s kom se bos ujela, moski smo pri teh letih se nezreli tko da ne skrbi. Js sem ze proti 50im…

Ja zelo rada se ukvarjam s sportom in meni ni lepsea da imava ista zanimanja in se potem lahko skupaj odpraviva uživat za vikend…ja tudi jaz hodim v hribe in še marsikaj drugega. Ni nujno da bi bilo vse popolnoma enako, lepo pa je če bi imela skupne hobije saj mi vzamejo dosti prostega časa in potem če ima vsak svoje hobije praktično ob službi že zmanjka časa en za drugega. Ne vem zelo so mi všeč pari ko skupaj športajo, uživajo, vedno sem si želela nekaj takega. A očitno meni ni namenjeno čeprav sem po duši športnica

New Report

Close