Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje pa dajmo še to: kaj imate radi pri partnerju

pa dajmo še to: kaj imate radi pri partnerju

1. da zjutraj rad spi – tako kot jaz
2. pa da mi zjutraj naredi limonado
3. da mi reče, da sem lepa (čeprav imam kak mozolj na obrazu)
4. da me posluša (čeprav to včasih dolgo traja)

pa še
pa še

Pozdrav!

hmhm

da mi zjutraj skuha kavo
da me prenaša tudi takrat, ko sem grozljivo zoprna
da razume moje želje in ambicije
da me podpira kadar imam težave
da se zna pogovarjati in biti tudi kritičen (kada je to potrebno)

joj pa še bi se lahko česa spomnila…

Lep pozdrav
Pia

Da me zna vedno spraviti v dobro voljo; da me posluša, ko se počutim tesnobno; da je rad v moji družbi; da sem mu fajn; da se lepo lubčkava; da upošteva moje mnenje; da drži z mano; da mi pove po pravici, če mu kaj ni všeč; da se konstruktivno prepirava; da me podpira v idejah; da se jezi name, če razbijem posodo za kavo.

Njegove oči, v katerih ima zame še vedno pripravljene vseh vrst iskric: nagajive, nežne, strastne, in včasih tudi “ta hude”.

da me prenaša in dobro kuha

cokoladne ocke;)
njegov dotik roke (je velika, a tako neezna:)
najbolj pa mi je vsec, ko se zjutraj, ali preden zaspiva, stisne k meni…takrat se pocutim nepopisno prijetno… love him so much….

Neverjetno, ampak resnično, morda celo malo pravljično : VSE!!!

……njegov popoln nasmeh…njegovo inteligenco…njegovo telo…da tako lepo skrbi zame…da je vedno dobre volje…da mi je pripravljen vedno pomagati…da je tako zelo lepo pozoren…da me ljubi….da mu lahko vse zaupam…da je fullllll prijazen…da spostuje moje zelje…in jaz ga ljubim ljubim ljubim……

…da me vedno spravi v dobro voljo…da me pozdravi in se poslovi s poljubom..da je včasih tako prisrčno zmeden…da je vedno pripravljen sprejeti moje ideje…ter se o njih pogovoriti…da mi zjutraj skuha kavo…

Da je samostojna in zna živeti tudi brez mene in se ne prisesa na mene kot klop.
Da si že vnaprej odpustiva vse “napake”.
Da ima svoje mnenje, ki ga zna zagovarjati.
Da ima svoj prefinjen okus za karkoli (obleke, stanovanje, film, glasba…)
Da ni konvencionalna.
Da je ne zanima preveč, kaj bodo drugi rekli.
Da ni picajzlasta.
Da je duhovita.
Da je odločna in pogumna.
Da zna z otroci.
Da je dobra po srcu.
Da ni zavistna.

Da je kljub naštetim vrlinam vseeno včasih mala punčka, ki rabi varno zavetje pravega moškega ;))))

In da njene tipične ženske napake niso prehude, da jih potem lahko z znosnim vložkom svojega potrpljenja še nekako prebavim.

Da se samo z njim počutim zares živa in mi nikoli ni dolgčas.
Da se nanj vedno lahko zanesem in sem popolnoma prepričana, da me namerno ne bi nikoli prizadel.
Da me še vedno zna presenetiti.
Da mi prav vsako jutro skuha kavo in da mi jo je popiti skupaj z njim prav poseben užitek.
Da bi bil on edino, kar bi vzela na samotni otok in mi nič ne bi manjkalo.
Da mi kupi vrtnico kar tako.
Da je dober človek .

New Report

Close