Najdi forum

Mah jaz bi to tako opredelil:
ljubljenje – ono ful easy, blümchen sex (primerno za 1.) :))
sexanje – mal bol kräftig
natepavanje – ok, vse pove :))))))))))

Oboje je peklensko za sebe ali pa kot variacije na kombinacije improvizacij :))))))))

Tight pussy, very coooool :)))))))))

Se dobr da znam nemsk, da se lohk strinjam!:))

A ne??? In zdej me mas se rajs!!!!!!

🙂

tud to drži. A ni čudno… kje pa je ljubezen? 😉

ej fantje, hvala k ste z mano – sm dobu kar mal poguma… let’s @!#$ the tighty pussy yeaaah

hmm, ne gre skoz… kaj pa tole:
ej fantje, hvala k ste z mano – sm dobu kar mal poguma. let’s “make love by permanently and persistency pushing someone forward ‘n backward” the tighty peeeeeep (zvočna cenzura)

bolj je mehka, bolj se raztegne… pa spet ni uredu

Ena bi vas mogla enkrat oreng prizadet, pol bi se pa morda mal zamislili nad sabo in začeli iskat v sočloveku kaj več!

Pomojem je sam slabš, če te ena prizadane… =)

Tehnika ni pomembna… važna je OŽINA :))))))

a ne štekaš? Igra, Anja, igra v kateri sta dva igralca, ki pač igrata svoji vlogi. Ali pa ne, odvisno od posameznika. Prizadeti tukaj nima nobene veze

veš maša to je tako kot pri vsaki stvari. ene majo malo bolj ohlapno druge pa malo bolj ozko sicer pa je to odvisno tudi od položaja. vredu je če si ozka zato ker je boljši feeling za tipa ko je v tebi.bolj rajca skratka dobra si:)))škoda k maš tipa:)

Pa folk no ka vam je-govorimo o OZKIH MUCAH(k btw rulajo) ne pa o razliki med ljubljenjem in sexom!!!Aja pa k smo ze pri ozkih mucah-Masa lohka bi tut kj do mene prsla…..damn pa sm spet zasou s teme…

Da ne bo pomote, Rudi, ki tu piše ni isti, kot jaz, ki pišem predvsem na forumu knjižni molji.

LP
Rudi

Hej, kaj se opravičuješ? Ti si verjetno svetnik in si vsem znan kot tak… zato vsem: Rudi je brezmadežen.
Rudi

Smo vzeli na znanje! Ti torej te packarije samo bereš, pišeš pa ne. Ok, ti damo 5 točk. Upam, da boš lahko sedaj mirno spal, ko je tvoj ugled opran. Drugič pa raje sploh ne škili sem, da ne boš spet imel potreb po tovrstnem izražanju pojasnil.

Nikjer nisem omenil nobenih packarij, če bi tako mislil. tudi “škilil” ne bi sem, le od kot ti te ideje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close