Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina ožilje?

ožilje?

Pred približno dvema mesecema sem med hojo začutila dokaj močno pekočo bolečino pri prstih desne noge.Odšepala sem domov, kjer sem ugotovila, da je moj sredinec popolnoma ukrivljen in trd, med njim in ‘kazalcem’ pa se je naredila trda bula, ki je počasi uplahnila, naslednji dan pa se je na istem oz. obširnejšem mestu pojavila modrica, ki ni izginila kakih 14dni. Ta del med prsti me je na otip v tem času tudi bolel.
Pravzaprav vam pišem zato, ker se mi je včeraj 17.11. zgodilo nekaj podobnega.Medtem ko sem stala na blagajni sem nenadoma začutila vročo pekočo bolečino in zopet sem morala odšepati domov.Izgled noge na istem mestu kot prvič je povsem identičen, le da prst ni bil močno ukrivljen, modrica pa danes tudi ni še tako izrazita.
Naj pripomnim, da nikoli nisem imela kakih poškodb na nogi ali stopalu in se tudi nisem nikamor udarila.
Hvala za vaš odgovor.

Spoštovani!

Možno je, da vam je pošila kaka manjša žila in nastal je hematom – od tod modrica. Bolj natančen odgovor v vašem primeru boste laže dobili pri zdravniku, ki bi si lahko vaše spremembe ogledal od blizu.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Izogibajte se visokim petam, sploh v vasi sluzbi, kjer dolgo stojite! Obutev naj bo lahka in naj ima dovolj prostora pri prstih!

New Report

Close