Najdi forum

Ozempick za hujšanje

Koliko €

Odgovor na objavo uporabnika
sistem000, 14.09.2024 ob 12:05

Koliko €

300 EUR (1 mg)

Jaz bi rabila 0,25/0,5mg

Prodate?

Emma227, 22.09.2024 ob 14:15

Prodate?

pišite na

ozren_gora@yahoo.com

Počutje?

Nobenih stranskih učinkov.  V enem letu shujšal 15 – 20 kg..

Mi lahko poveste katera klinika oziroma ambulanta je za zdravljenje debelosti v crnucah?

Hvala

Pozdravljeni ali imate še ozemic. Bi ga kupila. Lp

Zddravo,

Jaz sem ga tudi sporbala, vedar je imel zame neželjene stranske učinke in sem bila primorana poiskati alternativo za hujšanje. zdaj sem se znašla in vzemam naravni domači zeleni čaj, ki ima aronijo in mi dobro naredi, mi pospeši  metabolizem. in se nasploh bolje počutim.

Ker sem imela v pretekolsti zaradi prekomerne teže tudi težave z visokim krvnim tlakom ,se mi je tudi ta zdaj znižal z pitjem zelenega čaja in imam precej manj kilogramov. Jaz mojega kupujem kar na gorenjskem pri podjetju bioorganica. DO zdaj sem zadovoljna. evo še link- http://www.bioorganica.si 

Ojla, a si imela samo pregled za 110€ ali še kaj drugega…..lp

Katero kliniko oz zdravnico/ks za zdravljenje z Ozempic še priporočate?

In kakšen je skupen strošek. Vsi pregledi, diagnostike itd. Ima kdo podatek za celo leto zdravljenja npr?

Lahko mi pišete tudi na mail, a Ozempic sumljivega izvora me ne zanima. Bom pa zelo vesela včasih izkušenj.

Blooming.flower1990@gmail.com

Se imate ozempic? Kupim

browneyed19877@gmail.com

N842, 18.11.2024 ob 07:37

Se imate ozempic? Kupim

browneyed19877@gmail.com

Koga to spašujete?  🙂

kupim ozempic 1 mg, ponudbe na jonykerr32@gmail.com   lp

kupim ozempic 1 mg ponudbe na jonykerr32@gmail.com

Ozempic vam lahko predpiše zdravnik za hujšanje, če je vaš ITM ≥30 ali ≥27 ob prisotnosti povezanih bolezni (npr. sladkorna bolezen tipa 2). Pomaga pri izgubi teže, vendar zahteva dolgotrajno uporabo in spremembo življenjskega sloga za ohranitev rezultatov. Dolgoročni učinki vključujejo izboljšanje nadzora telesne teže, vendar so možni stranski učinki, kot so slabost ali težave s prebavili. Posvetujte se z zdravnikom, ali je primeren za vas.

V zadnjem času uživam izvlečke zelenega čaja, garcinije, guarane, ingverja, preslice in pegastega badlja, ob različnih časih, v obliki čajev ali ločeno. Ti izvlečki so na voljo tukaj: https://globy.com/b2bmarket/listing/health-medical/plant-extracts

Odlično mi pomagajo pospešiti presnovo, zmanjšati apetit ali odstraniti odvečno tekočino.

katykat, 04.12.2024 ob 10:59

Ozempic vam lahko predpiše zdravnik za hujšanje, če je vaš ITM ≥30 ali ≥27 ob prisotnosti povezanih bolezni (npr. sladkorna bolezen tipa 2). Pomaga pri izgubi teže, vendar zahteva dolgotrajno uporabo in spremembo življenjskega sloga za ohranitev rezultatov. Dolgoročni učinki vključujejo izboljšanje nadzora telesne teže, vendar so možni stranski učinki, kot so slabost ali težave s prebavili. Posvetujte se z zdravnikom, ali je primeren za vas.

V zadnjem času uživam izvlečke zelenega čaja, garcinije, guarane, ingverja, preslice in pegastega badlja, ob različnih časih, v obliki čajev ali ločeno. Ti izvlečki so na voljo tukaj: https://globy.com/b2bmarket/listing/health-medical/plant-extracts

Odlično mi pomagajo pospešiti presnovo, zmanjšati apetit ali odstraniti odvečno tekočino.

Ma daj nehajte reklamirati te neumnosti. Edino učinkovito deluje Ozempic. Pred začetkom jemanja (ca 1, 5 let), imel 105 kg, danes pa 80 kg. Še jemljem venda samo 1x mesečno tako, da mi en peresnik zadostuje za 4 mesece.

lp

lipe. Glede osempica, predpisujejo v kliniki za hujšanje Lorena. Še prej jim je treba poslati krvne teste kot  zahtevajo. Pregled stane 110 evrov. Lahko predpišejo bel recept po razliučnih dozah. sprva manjši miligram. Če ni stranskih učinkov  je največja doza 1mg? Hujšanje se ustavi, ni nujno da pride na željeno težo?  V razgovoru z eno farmacevtko. Ona meni. Ni zakonsko osnovanje , da bi zdravniki smeli pisati to zdravilo ker osempic je namewnjen zgolj za sladkorne bolnike. Omenjena farmacevtka in še drugi menijo da je zdravilo zaneslivo kadar bo na škatli izrecno pisalo zdravilo za hujšanje. Menda da bo to prišlo na trg. Toda kdaj? Osempic menda izdelujejo na Danskem, pa s proizvodnjo tega ne morejo pokriti svetovnio trg,. Se v lekarnah težko dobi oz redko ker imajo prednost sladkorni bolniki, Napihnjenost ali trfebušna debelost je morda vzročna laktoza? Zato je primerno poizkusilt mleko, sir, maslo brez laktoze ker se da kupiti. Toliko iz povzetka pogovora z strokovnjaki?

Pozdravljeni, ima morda kdo viška za dati ali prodati 2 škatlici Rybelsus 14 mg? Hvala in lep pozdrav

New Report

Close