Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Ozek pralni stroj – Whitecow?

Ozek pralni stroj – Whitecow?

Iščem ozek pralni stroj, prosim za priporočila.

Zanima me tudi, ali je boljši tisti s prednjim ali zgornjim polnjenjem. Pa tudi, če se dobijo pametni pralno-sušilni v teh dimenzijah.

Hvala!

Aja, prosim za predloge v nižjem cenovnem razredu, vidim, da se dobijo po cca 300 EUR, Matrix 50 cm globine celo za 200 EUR.

ozek kako?
je globina problem al širina? če je globina problem, potem poglej za kakim gorenjevim, z manjšim bobnom (ti imajo globino 40,45 cm). Tud beko jih dela, za bosch tud se min tja

v bistvu če iščeš ne preveč globokega išči take z manjšo kiletažo (5,6 max 7kg)

če je problem širina, potem bo verjento opcija top loader. Ti znajo biti majčkn dražji, izbira je pa tudi bolj boga kt ne, tko da se recim splača gledat tuje spletne strani (bosch.de in podobno) da vidiš kaj posamezna firma nudi in potem vprašaš uvoznika v Slo kolk te tak hec proide. Seveda gledaš tud tuje štacune, ker pri nas zna biti adijo pamet

Gorenjev top loader je v bistvu Bosch, tko da raje glej boscheve, ker majo več izbire, morš pa dokupt garancijo. Candya se ogibaj, za whirlpool bi rekel raj ne kt ja. MI smo ga meli (ampak smo meli res srečo da smo naleteli na tak model) in je dejansko bla loterija met 3 zaporedne žehte. brandt jih tud dela, poglej GA al GAA kaj so že

Pralno sušilni bi bibl verjento edina opcija top loader, sam to lahk računaš na 700 +€, pa še bolj kot ne po naročilu

dobi se candy (tisti globoine 45 cm) http://www.candy.it/it/elettrodomestici/lavare-asciugare/lavasciuga
sam ti je z aita tržišče (morš prašat ana candy slovenija kako je s tem), poleg tega candy ni glih da bi se g asrce veselilo

vglavnem za budget, ki ga maš, poglej sam za kakim pralcem Gorenje, beko, mrbit bosch sušilc pa naknadno

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

imam Hooverjevega , zgornje polnjenje, širina 40 cm, 8 kg pranja, varčen, kup programov, a kar glasen pri pranju. To me je opozoril tudi serviser; bil je okrog 600,00 €. Sedaj ga imam 3 leta…Iz pokrova je kmalu začela teči rja in so mi rekli, da zaradi enega vijaka in da so že imeli tako težavo.
Skratka, za ta denar bi lahko imela dva..Nisem zadovoljna, ozkega ne kupim več in tudi zgornje polnjenje mi ni všeč. . No, mogoče imam samo jaz tako negativno mnenje..

Živijo,

naštela si kar nekaj stvari, ki jih bo težko združiti npr- pametni pralni stroj za 300 EUR, pa pralno sušilni tudi ne bo šel v ta budget.
Kaj pa ti sploh smatraš kot pametni pralni stroj? Danes je namreč ta izraz v uporabi za stoje, ki se povezujejo (WiFi ali kako drugače) z našimi pametnimi napravami oz. v domače pametno omrežje.
Če je to to jih zaenkrat v Sloveniji ponujata Samsung in Candy.

Pri pralno sušilnih strojih je največja težava v tem, da ne zmorejo posušiti enake količine perila, kot jo lahko operejo. Prav tako (z izjemo dražjih modelov) učinkovitost pranja in sušenja ni enaka kot če bi imela dva stroja.

Aparate globine do 45 cm ponujajo Gorenje, Beko in Candy – največkrat so to aparati s kapaciteto pranja 5 ali 6kg.

Lp
Karolina

Ozke modele pralnih strojev z globino 45 cm ponuja kar nekaj proizvajalcev, tisti najcenejši pa imajo manjšo moč ožemanja (centrifuge), zmogljivost pranja 5kg, večjo porabo energije in vode, so običajno bolj glasni in nimajo LED zaslona. Seveda ima vsak proizvajalec svojo tehniko pranja za najbolj čisto perilo, a pri vseh priznanih blagovne znamkah kot so Bosch, Electrolux, Beko, Gorenje, AEG itd. se vam tega po mojem mnenju ni treba bati.

************************************************************************************* SHOP.OVER.NET http://www.shop.over.net NAJBOLJŠI SPLETNI NAKUPI! SLEDITE NAM: http://www.facebook.com/1shopovernet HVALA! igor.i

Indesitov ozki toploader, kupljen v Leclercu pred petimi leti, vsi živi programi pranja, močna centrifuga, opere 5 kg perila, kar je za našo družino dovolj, in še vedno dela brez težav, nikjer nobena “rja ne teče” in podobno. Skratka, nam se obnese.

Hvala za odgovore. Vprašanje je bilo morda prehitro postavljeno in zato nejasno.

V osnovi iščemo pralni stroj manjše globine (ne širine). Mislim, da toploader zato ne pride v poštev.

Tudi pralno-sušilni je bilo bolj vprašanje, če se sploh dobijo v teh dimenzijah najbrž se v to ne bo šlo. Candyja se bomo izogibali, zaenkrat zelo slabe izkušnje z njim.

Kot pametni je bilo mišljeno kaj pametnega v vsej izbiri, ne elektronsko pametni;) Hvala za opozorilo. Gremo iskat zdaj:)

New Report

Close