Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija OZDRAVLJENA – imela SKU

OZDRAVLJENA – imela SKU

Živjo!

Moje ime je Anja, kmalu bom stara 21 let. Že kar lep čas nazaj sem pisala tukaj na forumu a sem na njem nehala sodelovati.

Jeseni 2004 sem dobila virusno pljučnico, po kateri mi je imunski sistem tako padel, da sem pogosto zbolevala. Vsak mesec sem kakšen teden manjkala pri pouku. Spomladi se je zbolevanje umirilo in zgledalo je, da sem zdrava. Jeseni 2005 sem ponovno dobila virusno pljučnico, po kateri si moje telo ni več opomoglo. Nisem imela energije, koncentracije za učenje, ves čas vročino… Sposobna sem bila le ležati na kavču, dan za dnem… Postavili so mi diagnozo Sindrom Kronične Utrujenosti.

Poskušali smo z uradno medicino, z alternativno (akupunktura, bioenergetiki…), a večjih učinkov ni bilo. Še najbolj mi je pomagala bicom terapija (bioresonančna terapija), a sčasoma je tudi ta izgubila efekt. Kasneje smo odkrili diagnostični center, kjer ti z računalnikom in nekakšnim programom “poskenirajo” telo, program pa točno pokaže kateri deli telesa niso zdravi in s čim bi jih bilo najbolje zdraviti. In res je uspelo. Seveda se rezultati ne pokažejo čez noč, tudi če sem se dobro počutila (kar je bil že velik dosežek), telo še vedno ni bilo popolnoma zdravo. Ampak sčasoma so rezultati postali vedno bolj očitni, zdravje vedno bolj trdno, po dolgem času se mi je vrnila koncentracija, tako da se sedaj lahko ponovno učim in končam srednjo šolo. Diagnostika ni pomagala samo meni, poznam veliko ljudi z zdravstvenimi težvami in marsikoga so ozdravili ali pa mu vsaj olajšali simptome.

Pika na i pri mojem zdravljenju pa je bil še film in knjiga Skrivnost (The Secret). Videla sem, da s pozitivnim razmišljanjem in osredotočanjem na dobre stvari in na prihodnost, lahko dosežem marsikaj.

Mislim, da sem bistvo uspela napisati približno kratko in jedrnato. Z veseljem bi pomagala in svetovala tudi drugim, ki se spopadate s podobno situacijo kot sem se jaz. Če imate kakšna vprašanja kar napišite, bom z veseljem odgovorila. =)

LP

*Anja*

O, Anja, veseli me zate!

Misel za lepši dan: “Ignoriraj slabo in opazuj dobre stvari. Lepota je v očeh opazovalca …”

Vse dobro ti želim!

Veronika

Super zate. Tudi sama imam težave, poskušala sem z zadevami kot ti, brez velikega uspeha. Kateri diagnostični cener si obiskala, oz. o kateri metodi pišeš?

Obiskovala sem diagnostični center Studio Ank. Ne vem, če lahko objavim spletno stran podjetja, a najboljše, da dodam povezavo, tam je napisano vse v zvezi z diagnostiko. http://www.studioank.com/
Diagnostika zgleda tako, da v roki držiš kovinsko palčko, na ušesih imaš slušalke, računalniški program nato “poskenira” tvoje telo, potem pa se na monitorju pokaže kje v tvojem telesu je kaj narobe, če imaš viruse, bakterije, alergije…

Živjo,

Imam 2 punčki, ki obiskujeta vrtec. Starejša je tudi nedavno prebolela pljučnico, zato razmišljam o raznih alternativnih metodah krepitve imunskega sistema.

Na njihovi spletni strani je cena obiska 61 EUR. Koliko obiskov je bilo potrebnih v vašem primeru?

Pri kakšnih težavah je bila metoda učinkovita pri vaših znancih?

Napisali ste, kako izgleda diagnostika, kako pa sama terapija “zdravljenja”?

Hvala za odgovor,

Mateja

Sama sem bila v Studiu Ank pred 2 leti. Ker sem se zelo slabo počutila, sem se odločila za pregled z računalniško diagnostiko. Za začetak sem bila vesela, ker so mi rekli, da nimam raka, to je že nekaj. O fibromialgiji pa še niso slišali. Kar so mi napisali kot diagnozo, ali oceno se mi je zdelo možno. Ni bilo nič groznega, ampak vsi organi so bili malo “načeti”.
Predpisali so mi magnetno resonanco 10 x, in neke prehranske dodatke.
Ni bilo prav poceni, ne spomnim pa se, da bi mi kaj dosti pomagalo, zato nisem šla več tja.

Ko sem izvid pokazala svojemu zdravniku v upanju, da me bo poslal h kakšnemu specialistu, me je odslovil, da ima slabe izkušnje z takimi diagnozami, da nikoli ni bilo nič res, kar so napisali. Izvida niti pogledal ni.

Breda

Mateja:
Diagnostiko še vedno obiskujem. Vsake toliko časa grem na kontrolo. Res ni poceni, vendar pri meni se je obrestovalo. Sicer so pa krajši testi večinoma precej cenejši oz. zadnje čase že kar brezplačni. Koliko obiskov je potrebnih? Odvisno od situacije. Če je telo precej poškodovano jih je potrebno obiskati malce večkrat, če ni panike pa lahko vsakih nekaj mescov ali kaj podobnega.
Zdravljenje je različno glede na to kaj je s telesom narobe. Večinoma so to kakšni prehrambeni dodatki oz. naravna zdravila. Ampak ja, zdravila niso ravno poceni. Ampak so pa učinkovita in človek dandanes za zdravje raje plača pa da stvar učinkuje, kot da se ubada z uradno medicino in nič ne doseže.

Breda:
Res je, ni poceni, ampak ne verjamem da zdravila ne bi pomagala. Verjetno si samo prehitro obupala. Če je zdravje malce bolj načeto se spremembe ne pojavijo kar čez noč. Jaz sej vztrajala pri diagnostiki in njihovih naravnih zdravilih par mesecev in stanje je bilo boljše. Ko sem vmes opustila zdravila se je zdravje po nekaj mescih poslabšalo. Nato sem spet začela obiskovati diagnostiko in vztrajala pri njihovih zdravilih – pa me poglej zdaj?! =) Pač človek ne sme takoj obupat in vržt puške v koruzo.

LP

New Report

Close