Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija ozdravljen nevrodermatitis!

ozdravljen nevrodermatitis!

Zaenkrat kaže, da je uspelo.Pa naj začnem od začetka.Fantu so se pri 28 pojavili srbeči fleki- najprej na vekah in vratu, nadljevalo se je za komolci in koleni in na prsnem košu.Kreme za lajšanje težav mu je najprej predpisoval osebni zdravnik, nato so ga pregledali na dermatološki v LJ, tudi pri enem priznanem dermatologu je bil.Končalo se je z diagnozo nevrodermatitis in nesprejemljivim dejstvom, da je bolezen neozdravljiva in je možno le lajšati težave. Na srečo se s tem nisva sprijaznila in fant je poiskal pomoč pri homeopatinji Jahnavi, ki je takrat delala na Rehamedu, jaz pa sem hodila na masaže proti celulitu.Povedala mi je, da se tovrstne težave uspešno zdravijo s homeopatijo.Fant jo je obiskal 3 krat- nekaj časa je trajalo, da sta določila čisto pravo terapijo( na koncu je jemal kombinacijo 2 pilul).Zdravljenje je trajalo malo več kot leto dni, zdaj je že cca 2 meseca brez zdravil in nima nikakršnih trežav več!!!(Med samo terapijo se je stanje kože zelo hitro popravilo in tudi vse težave so izginile, vendar so se pojavile takoj, ko je poskusil prenehati z jemanjem zdravil).Nobenih stranskih ućinkov- samo zdrava koža in neverjetno olajšanje!Toplo priporočam!!!!!!!!!!!!!
lp,ana

Dve leti in pol starega sina sem potem ko sem ugotovila, da mu uradna medicina ne more pozdraviti neuro dermitisa (po enem letu, ko smo začeli obiskovati dermatologa), homeopata Živana Krevlja, dr. med. in dipl. biol.. Po 4 mesecih jemanja homeopatskih zdravil se je stanje kože že izboljšalo tako da zdravil za lajšanje simptomov neuro dermitisa ne uporabljam več (Fenistil, razredčeni Elokom, Elidel). Uporabljam le še negovalno mazilo Bepanten, ker ima precej suho kožo.

P.S. dr. Živan Krevelj, homeopat me je že ob prvem obisku opozoril, da bo zdravljenje trajalo najmanj eno leto in pol ter da je velika verjetnost, da se bo ob začetku jemanja zdravil stanje nekoliko poslabšalo, zato je pri te vrste zdravljenju bistvena vztrajnost.
Stanje se mu je ob jemanju zdravil nekoliko poslabšalo vendar ne tako hudo da nebi vztrajali. Na splošno pa se je do danes stanje izboljšalo, tko da tudi jaz priporočam.

Koliko pa ste za to plačali?

Najlepša hvala za nasvete in odgovore 😉

New Report

Close