Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ovulacijski testi

Ovulacijski testi

Drage forumovke!

Iskala sem sama po forumu in opazila, da se da teste, ki pokažejo, kdaj je ovulacija, dobiti prek interneta, nisem pa našla podatke, ali lahko take teste naročim oz. kupim tukaj. Ali ti jih predpiše ginekolog? Menstruacije imam zelo neredne, niti nimam nekih ovulacijskih znakov, pa bi rada sploh enkrat videla, kdaj ovuliram.

Odgovor boš našla na forumu nepolodnost. Uporabi iskalnik, ker smo to že 100X napisali!

Nika, ne misli, da nisem najprej preverila vse zadetke, ki jih je vrglo ven pri iskanju, zdelo se mi je samo, da ni odgovora na vse, kar me zanima. Saj me ni bilo treba tako zavrniti, nič slabega nisem mislila. Kolikor sem lahko ugotovila, Clear Plan pri nas več ne prodajajo, nekdo pa je omenil Romedove teste, pa me zanima, ali se ti dobijo pri nas? Odprla sem tudi tisto stran, kjer lahko teste naročiš iz Amerike, ampak tam jih je več naštetih, mi morda lahko kdo kaj vseeno svetuje, kaj je najprimernejše za kupit?

Pa strpen in ne preveč vroč večer vsem skupaj!

Zelo dober je test Persona, ki se dobi le v A ali I. Stane 100 EUR. Potem dokupuješ le testne lističe. Poišči z iskalnikom tule gori in boš lahko prebrala vse o Personi. Jaz jo imam in sem bila zelo zadovoljna z njo.

Čau!

Taja, najlepša hvala, sem pogledala še pod “persona” in mi je vse skupaj bolj jasno.

Jaz sem preko interneta iz ZDA naročila kar najcenejše teste in sem z njimi čisto zadovoljna. Prišli so v kakem tednu, so res poceni in delujejo.

LP, Mica

Še eno vprašanje glede Persone, na katero nisem našla odgovora; slišala sem, da ni primerna za ženske po 35. letu. Ve kdo, zakaj-sama namreč spadam mednje, pa bi verjetno to morala vedeti.

Mica, kako natančno se imenuje test, ki si ga naročila iz Amerike?

Baje imajo pri nas v lekarni tudi te teste. Vsak posamični listič pa stane 1000 SIT.

Gala, napiši mejl in ti bom poslala prevode navodil in vsega o Personi. Tam vse lepo piše. Vsekakor je primerna zate. Ni primerna za doječe matere, za tiste, ki so kakor koli stimulirane s hormoni (tudi s Klomifenom), za ženske v menopavzi in to je mislim, da vse.

Ja tudi enkratni testi so goodie, ampak meni je najbolj sedla Persona. In še zelo zanesljiva je. Edino kar je malo zoprno je to, da moraš pač v A ali I po lističe, ampak to itak lahko narediš vsake 2 meseca. :))

V kateri pa.Jaz sem klicala v Glavno ljubljansko in nič ne vedo o tem..Napiši kje se jih lahko dobi???LP Mateja

Ja jaz sem spraševala v lekarni v Radovljici in tam mi je rekla, da jih imajo!

Gala, res najlepša hvala za vse, ampak se nisem še čisto odločila (pa ne samo za teste, tudi še za kaj drugega!), zato ti se javim, ko se bom. Hvala seveda tudi drugim in veliko sreče.

Jaz sem naročila “Dipstrip Ovulation Tests”.

LP, Mica

ZDRAVO!

TEST ZA OVULACIJO SE IMENUJE CLEAR PLAN IN GA DOBIŠ V LEKARNI.
JE PA KAR PRILIČNO DRAG, KO SEM GA NAZADNJE KUPOVALA PRED ENIM LETOM JE BIL CCA.5000,00 SIT.

Jaz vedno naročam ovulacijske teste na http://www.plusaliminus.si in vedno pokažejo ovulacijo. Pri njih naročam tudi teste nosečnosti.

New Report

Close