ovulacija
glede na pestrost vaših skrbi in vprašanj, ki se pojavljajo skoraj po vsem polju ginekologije in porodništva domnevam, da aktualnega perečega problema v bistvu nimate, ampak vas zgolj zelo zanima to področje. V tem primeru predlagam, da si vzamete nekoliko več časa in si odgovore poiščete med že prisotnimi na forumu, saj so ti dostopni bodisi z ročnim “listanjem” ali pa z “iskalnikom” preko ključnih besed. Prednost pri odgovorih raje dam obiskovalkam in obiskovalcem foruma, ki imajo trenutno aktualen problem in ga želijo čim prej rešiti.
Hvala za razumevanje.
Pozdravljeni
Ze prejsnji mesec sem opazila tiscanhw v spodnjem delu trebuha, li ni vrdno prisotno… Pa tu in tam me levo in desno zaspika, mogoce jajcniki. Se pa je prejsnji in ta mesec pojavilo to nekje 8.ali 9. dan ciklusa … Ovulacijo sem imela nekje 14. Bi bilo to mozno da je povezano z ovulacijo? Kaj pa vnetje jajcnikov?
res je. Vse kaže, da ima ovulacija oziroma priprava nanjo nekaj z omenjenim zbadanjem. Vnetje se z ovulacijo ne bi umirilo ampak obratno, šele razplamtelo, prav tako z menstruacijo.
ne vem. To so presplošni simptomi, da bi to povezoval z ovulacijo.