Najdi forum

Lohk bi pisala, pa pisala, pa pisala…ampak ne bom…Mislim, da si bednik in še najbolj ti bomo to dokazal s tem, da sploh ne bomo odgovarjali na tvoje provokacije in umotvore..
Ps: lahko ti povem le to, da sem proti vsakim oblikam mučenja živali. Pa še to, da se jaz strinjam s tem, da “fašem” v rit, žival pa ti nekako ne more povedat, kaj ji paše in kaj ne. In….ta beseda, ki jo ne poznaš je nekrofil. Vzemi verbinca kdaj v roko (namesto, da neumnosti počneš).

Pravjo, da vse kar ljudje delajo, da je človešk. Seks z živalmi je verjetno tuk star kot ljudje. IN zatiskat si oči pred tem, ali pa nekoga zmerjat, da je bednik in ogaben in ne vem kaj še vse se mi ne zdi fer. Sploh veste koliko milijonov kur na svetu živi v eni kletki, da se ne morejo premikat, da potem manj požrejo….

Sem absolutno proti mučenju živali. Še več, mislim, da sem zelo dober človek, ki je dal nekaj na svojo osebnostno rast, ki ne goji nobenih negativnih čustev do soljudi, tudi do vas, ki se sedaj tako zgražate…
Ok, v mladosti sem pač imel eno tako izkušnjo. Če že hočete vedeti, pti tem nobena žival ni trpela. Če bi me danes kot zrelega človeka to prvlačl, bi seveda to bilo nenormalno spolno vedenje, pa če bi me že prvlačil in če bi še danes to počel je seveda to absolutno čisto moja stvar in normalna stvar za debasto v takem forumu, po mojem je vsako zgražanje nefer.

Upam, da se bo oglasil še kdo s podobno izkušnjo.
Pa mogoče še kak psihiater.

A ni kleopatra imela ene take kravje lutke z lutko zadi, da je lahk potem seksala z bikom?

Pa sploh veste kolk takih malih kužkov imate po mest, kak sem jim že reče, aja, pizdolizci…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close