OVCE
A koga rajcajo ovce …hehe….
namrec, ko sem bil nekajkrat na (daljsem) jadranju samo v moski druzbi, so bili najbolj zanimivi otoki kjer so se pasle ovce…..Vsi smo jim zaceli zvizgat in jih ‘osvajat na daljavo’ in jih ogovarjat z besedami ki niso za v javnost…
seveda je bilo vse to bolj zahec in za zur kot pa zares ALI PAC??? Mogoce pa tudi ne. Mozno pa tudi da nam je sonce prevec v glavo udarlo
btw!!! Jst nimam problemov z ovcami in me ne rajcajo da me ne bo kdo ful obtozu (vendar ce dobr pomislm…mlade ovcke…mmm…hm…ne me ne rajcajo , postajam pa lacen..:))) ….
Najbrz vam se sonce v glavo udarilo:) Ker to, da te sekusalno privlaci zival, se men ne zdi normalno….sam to sem sam jaz…
Mene osebno ovce ne rajcajo, niti katera koli druga žival, je pa na ovcah zgleda definitivno nekaj (za nekatere) erotičnega, saj pravi vic, da so na Škotskem samo tiste ovce še nedolžne, ki so hitrejše od pastirjev… 🙂
:)))))) Edvin ti si pravi humorist. Nor topic. Si gledal film Woodya Allena, Vse kar ste želeli vedeti o sexu pa se niste upali vprašati, nekje po letu 70. Film je razdeljen na več delov in prva zgodba govori o animalofilu, igra ga Allen, ki je čisto obsedeno zaljubljen v ovco Daisy!! :))) Pravi hec!
Meni so ovce ful hecne živali, dobre za pojest in za obleko.
Ajde
Edvin ti ga mal pokaš
Edvin, bom vzela tole le kot provociranje…a prov? Sicer bi lohk kej grdga rekla…
Jest ovc ne jem, niti ne oblačim, še manj pa bi jih , recimo, hotla napičit (če bi jih lahko). POznam pa vse polno primerov, ko so “moški” počeli vse žive nagnusne fore z živalmi…ampak ne bi o tem, ker se mi bo tale forum zlo hitr uprl…
LP
Na kratko – mučenje živali. Me zanima, kaj bi rekli perverzneži, ki to počnejo, če bi jih v rit en plemenski bik nabou.
Še besede si ne zaslužiš, k take streljaš! Sploh pa ob taki zgodnji uri! Al si našiht al pa ne moreš spat revež!!!!! Umiri se no!
Čak mal maca, a nimaš nobenega oblačila iz volne?? Skoraj ne morm verjet?
lp,
To je blo, ko sm še bil v puberteti, pa so me hormončki tko razganjal pa sm probu enkrat z eno kravo in enkrat s kuro. Kaj naj rečem takrat sem bil še nedolžen, pa je bil fajn občutek, da sem ga dal na toplo…
Seveda mi dons kaj takiga ne pride več na misel.
Da tole tvoja ljuba izve ti jo niti ne pokaže, kaj šele da. Nagnusno do kraja…
FUj Farmer…lepo te prosim….kuro?????? kravo????? zakaj nekak ne vrjamem???? kako si pa to izvedel? ce bi to moj tip…adijo…
to je pa res nagnusno…
Oblačilo iz volne ali sex z ovco … kako nesmiselna primerjava.
Sej ni noben primerjal sex z ovco in ovčjo volno za obleči. Sem samo rekel, zakaj so ovce med drugim koristne. S tem da jih ljudje ostrižejo, naredijo uslugo ovcam in sebi.
Zarad takih debilov, kot si ti, se mi svet gravža…Zakaj ne bi kar odprli foruma poslilstvo…sej to je tud menda posilstvo, če žival napičiš, ane? Al si kuro prej lepo vprašal, če ji paše…Gravži….Res se bom nehala oglašat…
Sicer nimam nobene obleke iz ovčje ovne, ker ne oblačim nobenega krzna, načeloma pa nisem proti temu, da nam ovca da svojo volnico..Krzno je pa čist druga stvar..in pol seks z ovco spet čist tretja…FUJ!!!
To me spominja na en performance v Kapelici, ko je en debil, “umetnik”, poseksal svojo psico, ki je imela menstruacijo…In tud eden izmed “gledalcev” se ni spomnil poklicat policije, saj je šlo za očitno mučenje živali..
Ampak ne bi rada, da se o teh stvareh sploh pogovarjamu tukaj…ker vem, da bojo eni samo provocirali, drugi bomo pa branili svoja načela…Dejmo kej druzga…PLIIIIS!!!
Maca
A zdaj sem pa kr debil zato ker sem nekaj probu in si upam to povedat, kar je probalo po mojmu kr velik ljudi..? Pa mislim, da so star Grki kr fejst prakticiral te stvari… Kaka je pa razlika, če si ga mečeš na roko, porivaš eno lutko, al pa ga daš mal na topl… Sj vem, dons ne bi niti pomislu na to, ampak takrat so pač hormončki prtiskal.. Torej sem posiljevalec, ka pa si ti DObra mačka, ko ješ umorjene kure? Nekro.. ne vem kak se reče. In ko te tvoj tip v rit nasadi tud ni problema a?
Kaj pa če je psici pasal? Če je stala, verjetno že.
Mislim, da če psica ni ugriznila nazaj, ji kaj hudega ni bilo za razliko od kužkov v blokih, ko morajo živet na balkonih ali kopalnicah al pa nad Koprom gor kjer majo eni vrtičkarji utke in pse na kratkih verigah brez vode?
Ti si pa res ogaben, nism mislila zalt, sam to je pa too much. mmas prav, nekateri zivali so boge in grdo ravnajo z njimi.
ampak tuki se zdej govori o seksu z zivalmi. to je pa nagnusno in cist neeticno in nenormalno. tist k to pocne je nenormalen in rab zdravljenje. pa to ne mors vrjet no!!!!!!!!! fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobra macka ma prav, ce bo slo tko naprej, se bomo nehal pogovarjat.
ogaben si farmer…
Ni mi ravno do tega, da bi razpravljal o tako nizkotnih stvareh, kot je sex z živalmi. Mislim, da se to ne da primerjati z samozadovoljevanjem (ki je povsem normalno in neškodljivo), tudi ne s sexom z lutko in tako naprej. Je v bistvu izživljanje nad nemočno živaljo in bi to lahko še najbolj primerjal z pedofilijo. S takimi kot si ti – Farmer – se res nima normalen človek kaj pogovarjati. Že tvoj nick pove da si k… v najslabšem pomenu besede. Sorry še enkrat…
Forum je zaprt za komentiranje.