Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika Outlet optika sončnih očal?

Outlet optika sončnih očal?

Pozdravljeni,

zanima me ali je kje v Sloveniji kakšna outlet optika s sončnimi očali. Več, da je outlet optika v tem novem outlet centru na Hrvaškem, vendar so mi tisti, ki so bili tam dejali da nimajo velike izbire.

LP, Barbara

Clarus
ČOPOVA
Outlet store
Čopova 5 a
Ljubljana

Glede Outlet trgovin in glede popustov nasploh (velja tudi za ostale trgovine, ne samo za optike), morate paziti, da preverite normalno ceno na trgu, saj se ponekod potencirajo popusti, s tem da se dvigajo osnovne cene (-40% popusta na prejšnjih 50% dviga osnovne cene, ste še vedno na slabšem za 10%).

Tudi pri modelih je tako, da priznane znamke nikoli ne menjajo celotne kolekcije, ampak vsako leto dodajo nekaj novih modelov, dobre pustijo v kolekciji, nekaj starih, ki so se slabo prodajali pa opustijo. Torej če je nek model sončnih očal star tri leta, to ne pomeni da je star, ampak je to lahko tudi aktualni model, ki se zelo dobro prodaja (podobno kot pri avtomobilu, ki ni star model, če je prišel na tržišče pred tremi leti, ampak je aktualni model, ter postane star, ko ga izrine nov model po osmih letih), zato pazite na popuste iz prejšnjega odstavka.

Lp.

New Report

Close