Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Otroški zobozdravnik LJ

Otroški zobozdravnik LJ

Prosim za priporočila glede otroškega zobozdravnika, v ZD Šiška
ali ZD Vič-Rudnik.
Hvala lepa,.Z

To pa tud mene zanima

Dr. Alja Kraigher Brumen v ZD Šiška. Moja dva fanta sta z njo zelo, zelo zadovoljna. Imam lušten pristop do otrok, vzame si čas, razloži, se poheca. Posledično sem zadovoljna tudi jaz.

dr. Lazar Tatjana. Mi smo zadovoljni.

Ima morda kdo kakšno izkušnjo z otroško zobozdravnico Urško Pevec (ZD Ljubljana – Šiška)? Iščemo novega zobozdravnika v Ljubljani (prejšna je šla ravnokar v penzijo).

V Ljubljani izrecno ne priporčam zobozdravnice v ZD Vič-Rudnik dr.Tatjane Lazar, saj je izjemno nesramna do pacientov, hitro vzkipljiva, nerada vidi da se jo karkoli okoli zobozdravstvenih problemov preveč sprašuje. Mi smo imeli zelo slabe izkušnje z njo in neradi smo jo obiskovali, na koncu smo jo zamenjali za zobarja z večjim zanimanjem in spoštovanjem do pacientov.

V Ljubljani izrecno ne priporčam zobozdravnice v ZD Vič-Rudnik dr.Tatjane Lazar, saj je izjemno nesramna do pacientov, hitro vzkipljiva, nerada vidi da se jo karkoli okoli zobozdravstvenih problemov preveč sprašuje. Mi smo imeli zelo slabe izkušnje z njo in neradi smo jo obiskovali, na koncu smo jo zamenjali za zobarja z večjim zanimanjem in spoštovanjem do pacientov.

New Report

Close