Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? otroški zobozdravnik – Kranj

otroški zobozdravnik – Kranj

Ali mogoče katera ve, na katero tel. št. moram poklicati, da naročim dveletno deklico na prvi pregled. Katera zobozdravnica pa je v Kranju za malčke????

Hvala in lep pozdrav

Moj ima dr.(ta trenutek mi je usel njen priimek) ampak sej me bo ktera dopolnila.
2082-405 je telefonska…res enkratna zobozdravnica…ce pri njej ne odprejo mali ustk potem jih tezko sploh kje…nas ji pusti vse, tudi vrtanje:)

Pihlar Stančič zobozdravnica je za začetnike 🙂 LP
Tel.2082 411

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

V Kranje je pedentologinja dr. Irena Vidic. ODLIČNA zobozdravnica. Se čisto strinjam s teichi, če ne bo odprla ust pri njej, jih ne bo nikjer. Tel. št. 04/20-82-405.

LP

ja tako je..irena vidic…mislim,da bolj krasne zobozdravnice za tanajmlajse ni dalec naokoli…

IRENA VIDIC je daleč najboljša zobozdravnica za otroke

Ja vendar tudi jaz jo rabim za sina, ampak kličem, kličem, kličem….pa še do sedaj nisem dobila nikogar na telefon (delajo do dveh)….

Resnično vse pohvale dr. Vidic.Danes bila pri njej s 4 letnim sinom,ki je bil do zdaj kar trdi oreh za druge zobozdravnice je jokal,trmaril in ne odpret ust.Potem smo dobil napotnico za dr. Vidic.Nisem mogla verjeti tamau šel takoj notri pokazal svoje igračke,ona njemu tiste tam k jih ima v ordinaciji,potem mu je najprej vse pokazala na prstku kako mu bo nardila zvezdico in kako vetrček popiha,da zobka posuši.Otrok mi je bil 10 min. na miru z odprtimi usti brez enga upiranja.Res vsa čast taki zdravnici k zna naše otročke prepričat v to,da zobozdravnik ni noben bau-bau.Vesela sem zelo,da obstajajo še taki zobozdravniki.Zelo vam jo priporočam!!!

New Report

Close