otroški zdravnik v ZD Moste
Tukaj Dunja, ti lahko pomagam z nasvetom :).
Ker jo osebno zelo dobro poznam, si upam trditi, da boš dobro izbrala, če izbereš dr. Ivo Kalinšek . ( s tem ne mislim , da drugi pediatri tam ne bi bili dobri, samo vem da ima Iva izreden čut za delo z otroci ) Če le še sprejema nove paciente …
Vhod na pediatrijo je iz desnega prizidka zdravstvenega doma .
Lp, Jana
Tudi dr.Plutova je super, dela pa prav tako v ZD Moste. Je pa vseeno tako, da nekateri zdravniki ustrezajo enim mamam, drugim pa nekako ne ležijo. S hčero sva velikokrat naleteli na dežurno zdravnico, saj z otrokom ne moreš vedno loviti urnika izbranega zdravnika in moram reči, da so mi vse zdravnice v ZD Moste simpatične in so mi dale občutek, da so zadevi kos. Vsaka na svoj način, vendar so mi vedno dale vtis, da bodo naredile vse, da bo z mojim otročkom spet vse OK. Povsem drugače pa je z dežurnimi na soboto, ko tam gostujejo drugi zdravniki, iz enot na drugih lokacijah. Groza.. Sobot se zato kar izogibam, če je le možno.
Živjo!
Sporočam ti, da z izbiro dr. Ive Kalinšek ni bilo problemov. Poklicala sem v dispanzer in sestra me je vprašala h kateri zdravnici bi želela, tako da je vse urejeno. Poleg tega je bila zelo prijazna, tako da imam že zdaj pred prvim pregledom zelo dober občutek. Pa tudi patronažna mi jo je zelo pohvalila.
Hvala ti še enkrat za tvoj nasvet in lep dan.
Dunja