Otroški voziček stokke
Ja, če ne drugega, je cena res zasoljena. Sicer ga poznam bolj površno (ga nisem imela, ker mi nekako ne potegne), ampak definitvno pa vem, da za po makedamu ni. Sicer pa pobrskaj malo po netu o mnenjih uporabnikov. Kolikor se spomnim, so nekateri kritizirali, da je bila košara malo majhna, pa to, da se se športni del, če je obrnjen proti tebi, ne da poležat, potem enim ni všeč ta sedež, ki je kot kolesarski (torej je drža otroka nekako prisiljena) in pač ožji, pa če je sedež višje (kar je sicer velik plus), nekako ni dovolj stabilen, sploh pri malo večjih in živahnejših otrocih… Sicer pa se bosta morala odločiti sama.
Imamo Stokke voziček in smo zadovoljni z njim. Sicer ne vem kako lahko nekdo ki ga ne uporablja oceni da ni primeren za vožnjo po makadamu, saj še jaz ne vem kako bi ga ocenila glede na to da ga ne morem primerjati z drugimi vozički. Drugače pa po makadamu gre, glede na to da ni vzmeten seveda malo trese, kar pa našemu malemu paše in takoj zaspi. Sigurno pa ni za na neutrjen teren (šodr).
Je pa zelo lepo vodljiv, dobi se ogromno dodatkov, meni osebno tudi vizualno všečen, enostaven za zlaganje, po moji oceni dosti lahek, izdelan iz kvalitetnih materialov, manjka mu le ročna zavora in nižja cena.
Ah, no že vrabčki na strehi čivkajo, da to pač ni voziček za slabši teren. Ok, par metrov po dobrem makedamu gre, kaj več pa je muka (sem pa tudi preizkusila). Pa to priznajo tudi številni uporabniki. Pa kot si že sama napisala – trda kolesa in brez vzmetenja – ja, najbrž je samo za po lepem terenu, še tlakovana cesta poemni precejšnje premetavanje, a ne? 🙂
Pa ga sicer ne zavidam nikomur – ok, je pač tak nenavaden (kar mi je navadno všeč), ampak ima druge pomanjkljivosti, zaradi katerih meni ni ravno hudo uporaben. Košara je manjša od večine drugih, kolesca so majhna in ni vzmetenja, športni del je tak kalupast (kot kolesarski), ročaj meni nikakor ni udoben.
Pa potem teža ni ravno hudo majhna, skratka – pri meni je zmagal drug voziček, če bi pa sedaj kupovala, pa bi spet kaj drugega 🙂