otroški rojstni dnevi-kje, vaše izkušnje?
za Lj priporočam:
http://www.rojstni-dnevi.com/ponudba.php
lp, n
Najboljši je G-rega.si
OTROŠKI ROJSTNI DNEVI Z ANIMACIJO
Prepustite organizacijo rojstnega dne vašega malčka našim izkušenim animatorkam, medtem ko vi brezskrbno uživate v prečudoviti naravi na Kraljevem hribu v Kamniški Bistrici. Animacijo prilagodimo vašim željam. Za več informacij glede animacije lahko pokličete našo animatorko na številko 041 272 497.
http://www.kraljevhrib.si
http://www.facebook.com/KraljevHrib
Naš mali je rojstni dan praznoval v Pustolovskem parku Postojna[/url], super zadeva!! Otroke smo pripeljali tja (iz Ljubljane res ni daleč), tam so jih prevzeli inštruktorji, jim vse pokazali in potem so otroci navdušeno plezali in se vozili po tistih zajlah, hodili po mrežah, čez krokodile itd., zelo zanimivo! Vse se dogaja v gozdu, v naravi… otroci so dobili še torto, sok, skratka zelo zadovoljni smo bili!
Priporočam!
Dvorana balloons!!!!!!!!! The best http://www.balloons.si
Mi vedno najamemo telovadnico za 3 ure in se zabavamo sami, brez animatorjev. Tudi ze za 2 leti starega sincka smo naredili enako. Je ena cenejsih variant, ker pri nas doma nimamo moznosti sprejema veliko otrok.
Drugace pa GIB ljubljana, na Lavrici nekje imajo prav eno igralnico za najem za rojstne dneve, nas ta velik pa si zeli praznovati: v Atlantisu, v kinu, na bowlingu, …
Vse mogoce.
Pozdravljeni:)
Še moj odgovor na vašo temo 🙂
Sama sem animatorka in sem imela svoje animacije že v različnih ustanovah, hotelih itd. Zato sem videla že marsikaj 🙂
Prav zato sem se letos odločila, da sama vzamem zadeve tudi v svoje roke, saj sem bila razočarana nad tem kar otroci dobijo za ceno, ki jo starši morajo plačati.
Pod imenom Čarobni svet zabave ponujamo animacijo za otroke, ki je tematsko različna in zagotovo ena izmed boljših. Trenutno delujemo po principu, da me starši kontaktirajo in potem sami ali skupaj poiščemo prostor kjer bi lahko imeli zabavo(zaenkrat-kmalu svoj prostor). Torej sam rojstni dan ni omejen na npr. samo Ljubljana lahko tudi drugje :). Rojstni dnevi so zabavni, lahko ustvarjalni, športni in tematski: indijanci, gusarji, princeske, cirkuški itd.
V primeru, da Vas zanima kaj več me lahko kontaktirate na 040908663 in vam povem še kaj več o organizaciji in meni kot tudi ostalih ustvarjalnih animatorjev.
Moj cilj je da otroci doživijo rojstni dan, ki ga nikoli ne bodo pozabili.
Torej za tiste, ki bi radi organiziran rojstni dan še ena možnost več 🙂 Lepo praznujte! 🙂
Sanja in vaš Čarobni svet zabave
Čarobni svet zabave
Pozdravljeni
Od zdaj pa je tudi na voljo organizacija otroskih rojstnih dnevov na Kmetiji Jezek!!
Za vec informacij si lahko ogledate na Facebook-u !
V ponudbo ubrajamo prostor ki ponuja prirodan ambijent za otroke,tudi razlicne zivali,kot su zajci,kure,poni,tudi tajlandski pujsek…,pregrizke,sokove in torte!
Kontakt: e-mail: [email protected] mob:041 278906
Poleti praznujemo na prostem, jeseni se selimo v dvorano, če želite pa pridemo tudi do vas na dom 🙂
Poglejte si naše utrinke: otroška praznovanja
Želite nepozaben rojstni dan? Kontaktirajte nas, pripravili vam bomo super zabavo!
Blizu ljubljane, poceni, veliko prostora in igral… otroci uživajo straši pa tudi… že tri leta praznujemo tam 🙂
🙂
Juhuuu,
Pozdravljeni starši vaših sončkov.
V Ljubljani smo za vaše male in malo manj male nagajivčke pripravili nekaj čisto novega in posebnega.
Odprli smo HIŠICO ZABAVE, kje se odvijajo zabave malo drugače, ovite v tančico skrivnostni in čarobnosti…..
…otrokom hočemo podariti poleg luštno nagajive zabave… tudi trenutke, ki bodo v njem ostali morda zapisani zavedno in se bodo dotaknili tudi njihovih dušic. Zato smo v ene delu zabave, pripravili poseben program, kjer se posvetimo slavljencu na način, da sodelujejo vsi otroci. Skozi čarobne pristope se dotaknemo vrednot, ki so jih otroci lačni in želimo si, da vaš otrok res začuti, da je sprejet, ljubljen,spoštovan in cenjen.
Če ste starš, ki otroku želite poleg zabave podariti tudi nekaj za njegovo dušico, potem smo mi pravi naslov za vas. Danes se vse vrti okrog zabave, norenja, torte,…kje pa so otroški srčki in prava prijateljstva. To iskrico pa želimo vzbduti v otrocih mi. Da zabava ni zgolj zabava, ampak nekaj več:) Presenečeni boste kaj vse lepega se skriva vaših sončkih:)
Če ste radovedni nas pokličite 040 621 869, Maja ali http://www.hisicazabave.com
Juuupi:) HIŠICA vas čaka……
Dober dan, če kdo rabi rojstnodnevno zabavo za vašega malčka, otroke, v okolici Kranja. Imam svojo firmo 5ra šport, in se ukvarjam z dejavnostmi za otroke, animacije za rojstnodnevne zabave. Rojstni dan je športno obarvan, odvija se v telovadnici na osnovni šoli Simona Jenka Kranj center zraven sodišča. Gremo se različne športne igre, igre brez meja, štafetne igre, pri fantih tudi nogomet, muhce,črnega moža, loviti, plezanje… Popestrimo tudi z glasbo, ter okrasimo z baloni. Lahko se pa popestri tudi z gusarsko tematiko in musko, ustvarjalno tematiko. Cena pride 10 evrov na otroka. V ceno je všteta pica, pijača in torta, ter darilo za slavljenca. Ce je otrok manj kot 10 se plača 100 evrov. Če pa jih je več kot 15, je 20 evrov manj.
Če imate željo, da bo rojstni dan malo drugače pokličite Petro na 041260489
Lep pozdrav Petra
Na Ljubljanskem gradu, super dve urci zabave za otroke-imajo pa različne teme, od iskanja skritega zmajevega zaklada do izdelovanja srednjeveških zadev. Poučno in otrci so uživali. Tortico smo pa pojedli v grajski kavarni-lahko naročiš tam ali prineseš s sabo (zaračunajo postrežnino 1€ na kos). Lp
Kolegi pogosto praznujejo tudi v mestnem muzeju.
Mi smo prejšnji vikend na Brdu pri Kranju organizirali hčerkin rojstni dan in moram prav priporočiti zadevo. Otroci, kot tudi starši smo bili nad ponudbo in izvedbo navdušeni. Traja 3 ure in se dogaja na prostem v parku … otroci iščejo skriti zaklad, imajo športne igre, streljajo z lokom, jahajo lipicance. Res super … starši smo pa poklepetali ob kavici na njihovi sončni terasi. Tudi torta je bila odlična 🙂
Iščejo se otroci, ki si želijo imeti najboljšo zabavo za svoj rojstni dan ter starši, ki se strinjajo, da so trenutni organizatorji otroških rojstnodnevnih zabav predragi! 🙂
V zadnjih petih letih sem kot animatorka sodelovala z veliko podjetji, ki organizirajo otroške rojstnodnevne zabave. Ker se mi zdi, da je ponudba na slovenskem trgu slaba in premalo osebna, obenem pa so cene zelo zelo visoke, sem se odločila, da Vam ponudim nekaj boljšega! Praznovanje po meri vašega otroka, kar zajema dejanski pogovor z otrokom in skupno izbiro prostora, tematike, pripomočkov, iger … Cilj ni imeti na zalogi nekaj iger, ki se jih uporablja na vsakem rojstnem dnevu, temveč vsakič sproti načrtovati čisto drugačen rojstni dan, glede na želje slavljenca.
Cena je sicer odvisna od števila otrok ter Vaših želja, vendar bo vsekakor občutno nižja ter pravična, glede na to, kar boste dobili v zameno!
Če imate kakršnakoli bolj konkretna vprašanja, Vas vabim, da se oglasite na email [email protected]!
Dam malj gor temo )
pregledala sem ponudbe…in vsi izgledajo čisto naš vrtec, zato malj dolgočasne
Ker isčem prostor za praznovanje 2 leti starosti, kadar za otroka skoraj ne zanimivi ni balončki, ni animatorji.
Raje da bi bili dobre, ki so gumaste, a ne napihljive trampoline , hišice, poganjalce, veliko igrač, ki jih zelo radi imajo otroci v isti starosti.
Mogoče, kdo posvetuje dober prostor za takšno starost? Ne bi želela plačati za še en dan vrtca za sina, ki preživi tam itak 5 dni na tednu….
Živimo v Ljubljani.