Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Otroci s posebnimi potrebami in dolgotrajno bolni otroci otroški psiholog ali podobno – samoplačniško

otroški psiholog ali podobno – samoplačniško

Imam 3,5 letnega sina, pri katerem me določene stvari skrbijo. Konkretno, sumim, da bi lahko šlo za Aspergerjev sindrom. Na sistematskem pregledu nas je psiholog ponovno naročil čez eno leto. Ker se mi zdi to čakanje eno izgubljeno leto, bi rada že prej sina peljala samoplačniško kam na pregled, svetovanje. Kam se lahko obrnem? Kakršenkoli nasvet bo dobrodošel.
Sicer sem tukaj našla kar nekaj nasvetov o npr. dobrih otroških psihologih, vendar pa so bili vsi na napotnico. Vem da je včasih v okolici Celja deloval center za avtizem ali nekaj takega, vendar pa ne najdem nikjer več njihovega kontakta. Jih ni več?
Kakršenkoli nasvet bo res dobrodošel, ker sem že čisto obupana. Vidim sinove težave pa nikjer nobene pomoči.Grozno.

poskusi na teh kontaktih dobiti kakšen podatek: kontakti

Kaj pa pregled pri pedopsihiatru? Tudi defektolog ali logoped bi vam lahko povedal kaj več.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Če vas skrbi,
vi kar vztrajajte za kakšno napotnico, res ne vem, zakaj samoplačniško …
Kaj pa Društvo za avtizem DAN?

Lep pozdrav!

New Report

Close