Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Otroški dodatek – po novem nič več 10{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} dodatka

Otroški dodatek – po novem nič več 10{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} dodatka

Pri cca 900 € neto plače, je 30 € otroškega dodatka, poleg tega so letos odtrgali 10% za enostarševsko družino…. ma v glavnem, da bomo podprli Grke in najeli kredit zanje. Ta usrana država. In potem naj imamo otroke…hja se mi prav zdi….

Jaz dobivam prek 500 eurov, tocno niti ne vem, kolko je, je.

Tale rezim, 10% dohodka je pa narejen fino za bogate – za tiste z dobrimi dohodki se teh 10% edino izplaca ;))…
Bolj fer se mi bi zdelo kot imamo mi, fiksne otroske dodatke in to je to.

Tudi jaz sem dobila enako, to ni pravica, zakon se v primerjavi z prešnjim letom
ni spremenil, tudi definicija enostarševske družine se ni spremenila, jaz sem se pritožila pa še
nisem dobila ogdovora, MENIM DA JE TA ZADEVA ZA UPRAVNI SPOR[/b], saj delajo proti zakonu!!!!!

jaz sem se pritožila oz. poslala na MDDSZ pritožbo z zahtevkom za obrazložitev zakaj je zdaj tako. poslali so mi v vednost, da so od CSD zahtevali izdajo nove odločbe, CSD mi je včeraj poslal dopis, naj se oglasim pri njih, da mi razložijo zakaj mi ne morejo izdat nove odločbe in zakaj bodo dokumentacijo predali MDDSZ. bustasto, ker je že MDDSZ napisal v dopisu naj jim posredujejo dokumentacijo v kolikor sami ne morejo oz. ne znajo izdati nove odločbe.

pritožila sem se tudi zato, ker sem v lanskem letu ostala brez službe, bila na zaovdu in potem odprla s.p., pa mi takrat po veljavnme zakonu niso hoteli spremeniti odločbe, v novi pa so upoštevani vsi lanski dohodki. MDDSZ sem vprašala kdaj mi je bila kratena pravica in čakam tudi na ta odgovor. :)))

mimogrede: varuhinjo človekovih pravic ta zadeva okoli 10% dodatka zelo zanima. žal mi je, da se vač več ne pritoži, lahko pa mi posredujete vaše odločbe – fotokopije, ker nameravam vse to poslati njej v presojo. lahko pa ji pošljete tudi same.

New Report

Close