Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? otroška zobozdravnica v zd polje- vevče

otroška zobozdravnica v zd polje- vevče

Ali ju kdo pozna? Zanimajo me vaše izkušnje z njima ker bi svojega 4 letnika peljala k eni od njiju. Do sedaj smo bili pri dr. Mokorelu v mostah in bi ga radi zamenjali.
Tu na vevčah sta zobozdravnici; Dovšak Petja in Grad Diana.

Prosim za kakšen info o njiju.

Dovšak je zelo prijazna, pri nas imamo dva in ju lahko ponavadi pripeljem skupaj. Še vedno se zna pobrigat, da otroci nimajo strahu, pa še kakšno nalepko vedno podari.

lp
j.

Tudi naši sta pri Dovšakovi. Je super.

Dovšak Petja, super zdravnica, našo rešila strahu pred zobozdravnikom, ko smo eno leto neuspešno poskušali popraviti zob. In je naša prvič šla z medvedkom k njej. Res super zobozdravnica, priporočam.

Kakšen je dr. Mokorel?
Moram mojo punčko peljat, pa še ne vem k kateremu. Sem pa mislila v ZD Moste, kaj pa tista druga otroška zobozdravnica, ki dela poleg dr. Mokorela v ZD Moste?

Hvala za info!

Če ste imeli morda v mislih Dr. Koreninijevo vam jo odsvetujem!

Lahko si preberete menja na:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4896895,4896895,quote=1

kjer sem zapisla tudi svojo izkušnjo.

Pa lp, in veliko sreče pri izbiri.

Spoštovani!
Dr. Dovšak Petja odpiram v mesecu oktobru zasebno zobozdravstveno ordinacijo za otroke, mladino in odrasle.Dosegljiva sem na telefonski številki:+38641516591.Malim princeskam in princem ter njihovim staršem se zahvaljujem za zaupanje.

Danes sem otroka peljala k dr. Petji Dovsak in moram povedati, da je super zobozdravnica. Same pohvale

New Report

Close