Najdi forum

otroška vrtna hiška

Torej kupujem otroško vrtno hiško in potrebujem vaša mnenja, nasvete, informacije kje slednjo ugodno kupiti ali jo dati ugodno komu izdelati. Skratka naša mala škrata si jo zelo želita in mami jo bo seveda kupila.
Zato že v naprej hvala za kakršnokoli pomoč pri njenem iskanju.

http://www.otroska-igrala.si/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=67&vmcchk=1

nekoliko ceneje

ali

tale prva za 100 evrov iz tojrusa je zakon, večna bo, plastika zelo kvalitetna, otroci uzivajo, le hitro ponjo;), itak so lesena igrala lepa ja, toda na zalost tudi ni vse kot izgleda, les se hitro zunaj uničuje, otroci radi zbijajo, praskajo in špriklje so tu, se nekomu zabodejo v roke…ne moreš ga dobro oprati in še in še, zato imamo mi otroski vrt ves iz dobre plastike, živih barv in 8 let je že vse to zunaj in vedno ko novo, na trenutke dobro operem in to je to. Predlagam dobro plastiko!

če pa že les, naj bo to macesen in nikakor smreka!

Se tudi sama nagibam bolj k plastiki zaradi istih razlogov kot jih navajaš ti lol. Samo ne vem kakšno velikost kupiti glede na to, da imamo dvojčka – ne vem če ne bi bila tista prva malo majhna.
Vseeno pa hvala za nasvete!

V Pikapolonici imajo podeželsko hišico za 289€ – jaz sem jo kupila naši malčici lani, pa smo zelo zadovoljni. Hišica ima spredaj če ograje vrtiček, pa cel kup dodatkov – 2 stolčka, tri daljša korita za rože, tri okrogle lončke s podstavki za rože, telefon. Se igrajo tudi po tri naenkrat v njej (punce stare 10, 7 in 4 leta).

http://www.pikapolonica.si

lp, t

Na http://www.step2.si imajo tudi kar nekaj zelo luštnih zunanjih igral. Meni osebno je žal,da za naše nismo že v štartu kupili večje stvari za ven. Imata eno hišico in en tobogan že 3 leta, pa bomo morali sedaj nekaj večjega kupiti, ker je še vedno zelo aktualno…
Uspešen nakup 🙂

Zivjo!

Se tukaj poglej: ww.step2.si
Sem imela prej ze mal daljsi post napisan, pa je ven vrglo, tko da se mi ne da se enkrat vsega pisat. Poglej…
Lp

Pozdravljeni,

mi pa smo jo naročili pri podjetju Ciproš, stane pribl 400 eur z montažo in dostavo, je lesena, lepa, notranji tloris 1,5×1,5, višina slemena 1.8 m.
Dobimo jo aprila, zaenkrat imam dober občutek.

http://www.cipros.si/html/otroske_hisice.html
(ne znam narediti linka – če kateri zna – na pomoč).

Torej – lep dan, Kuku

Mi imamo večjo hiško iz Toys’r’us, tisto iz drugega linka. Zaenkrat smo zelo zadovoljni, plastika je kvalitetna, trša, se ne upogiba, kot pri večini hišic, ki sem jih videla pri nas (predvsem streha je pri Smobyjevih in Berechetovih hiškah zelo tanka in upogljiva). Samo, če jo boste kupili, morate ponjo z dovolj velikim avtomobilom, ker je paket ogromen. Mi smo šli z Nissanovim terencem, pa cela škatla ni šla noter in še ko smo stvar vzeli iz škatle smo jo komaj spravili v avto. Ampak se je splačalo :).

Izdelujem otroške hiške izdelane iz brun v velikosti tlorisa 210×165,(s streho 225×180) in višine cca 180cm. Hiška ima verandico z ograjo, tri okna s polknami, vhodna vrata, zadnja stran se celotna odpre v s krilnimi vrati z namenom, da lahko vanjo pospravite tudi vešjeigrače čez zimo. Vsa polkna se zataknejo tudi na zunanji strani. Hišica ima tudi masiven lesen pod, krita pa je s tegulo. Zaenkrat sem jih naredil že 7 in vsi do sedaj so bili zadovoljni. Cena take hišice je 460 eu.

Mi smo jo sami naredili, ker nismo našli nobene po naši želji, ali pa so bile meni osebno predrage. So mi pa lepe iz Pikapolonice in Toysa. Smo pobrali ideje od teh, pa z otroških igrišč, sami zrisali in naredili.

Predlog: naj ima vsa okna in vrata za zapret, da ne hodijo noter spat (ali se gonit:) sosedovi mačkoni in mačkonke. Pa da noter ne leti dež in daš lahko na tla kake velike povštre, deke, da je mulčkoma udobno.
Daj jima korita za rože, da bodo kaj posadili in spremljali rast, pa potem skuhali svoj korenček.
Vrvi za se dol spustit, lestev, podest pred hiško. lahko napelješ noter elektriko ali baterijo. škatla za igračke.

Mogoče pa pride v poštev kakšen zanimiv šotor, z več prostori.

Mene pa zanima slikica vaše hiške- Gusar 36 Tudi mi si želimo postaviti hiško, ki bi bila ne samo lepa ampak tudi praktična.
Lp

New Report

Close