Najdi forum

otroška rekreacija

Imava 3 letno deklico, ki je rada obiskovala telovadbo za malčke v Medvodah.

Sedaj nam je ravno na pon. in čet. onemogočeno udejstvovanje zaradi drugih obveznosti

Ali mi lahko predlagate kam bi se lahko priključile:
torej telovadba za malčke v okolici Medvod (Šentvid, .. do Lj. center)

Naša telovadka vam bo hvaležna za informacijo

Natali

V Šiški na Drenikovi je Športno društvo Gib, tel: 505 67 38. Lani je tja hodil moj sin in je bilo zelo prijetno. Letos sva se midva preselila bliže našemu domu in sicer na otroško telovadbo v Squashland v BTC, tudi tukaj je ok.
Lep pozdrav.
Andrea

Športno društvo Tabor, (tel:23 22 528), Tabor 13 ima telovadbo v torek 17h do 18h za otroke 2 do 4 let in starše.

Tudi jaz imam eno tako deklico, pa me zanima kje je telovadba za malčke v Medvodah. Ali mi lahko malo polj podrobno opišeš kako to zgleda, kdaj poteka telovadba, koliko stane, ali so straši zraven…

Za Medvode žal ne vem, lahko pa ti malo opišem samo aktivnost. V telovadnici imajo veliko blazin po tleh in blazin različnih oblik za plezanje po njih in pod njimi, trampolin za skakanje, iz blazin ali drugih rekvizitov naredijo poligon in potem otroci lezejo-hodijo po njem, igrajo se z žogami, obroči…, se lovijo, skačejo po velikih žogah,… Starši so ves čas prisotni in lahko sodelujejo ali pa ne, odvisno od otrokovih potreb. Takšna rekreacija je za nas zelo dobrodošla v zimskih mesecih, ker imamo doma zelo malo prostora, zunaj pa zaradi nizkih temperatur ne moremo ostati dalj časa.
Lep pozdrav.
Andrea

New Report

Close