Najdi forum

Danes sem od svaka dobila mail s prošnjo, naj pomagam otrokom… Takoj sem šla na spletno stran http://www.otrok.si, ki mi jo je priporočal. Ker me je zadeva ganila, sem se odločila, da se obrnem na vas s prošnjo, da jim tudi vi pomagate.
Tukaj je nekaj besed iz uvodne strani otrok.si…

Smeh Malega Sončka je humanitarna akcija Ustanove za novo Pediatrično kliniko v Ljubljani, organizator in pokrovitelj pa je podjetje Lineair International d.o.o. Namen akcije je omogočiti komunikacijo med otroci in mladostniki Pediatrične klinike in vsemi vami, ki se vas dotakne usoda teh otrok in mladostnikov, ter na ta način zbrati sredstva za izgradnjo nove Pediatrične klinike.

Sredstva se zbirajo s pomočjo vseh vas, ki boste poslali SMS sporočilo z besedo OTROK na 2929. Po potrditvi prijave boste prejeli povraten SMS z vsebino, ki so jo pripravili otroci in mladostniki Pediatrične klinike ter znane Slovenke in Slovenci. Vsebina je presenečenje, je vsak dan akcije drugačna in je lepa misel ali verz, ki vam polepša dan. Cena tega sporočila je 100 SIT (cena vključuje 20% DDV).

Komunikacijo z otroci in mladostniki Pediatrične klinike je mogoča tudi s pomočjo elektronske pošte: [email protected], kamor lahko pošljete lepe pozdrave ali vzpodbudne misli bolnim otrokom in mladostnikom. Na številko 2929 pa je možno poslati lepe pozdrave tudi s pomočjo SMS sporočila (navodila poglej pod rubriko: kako lahko pomagam).

Naša želja je omogočiti bolnim otrokom in mladostnikom dvosmerno komunikacijo in jim na ta način popestriti zdravljenje v bolnišnici. Poleg tega pa se bodo zbirala sredstva s pomočjo povratnih SMS sporočil z vsebino otrok in mladostnikov Pediatrične klinike in znanih Slovenk in Slovenciev kajti od vsakega takega povratnega SMS-a bo 50 SIT namenjenih za opremo nove Pediatrične klinike.

V humanitarni akciji Smeh Malega Sončka lahko sodelujete vsi uporabniki GSM operaterjev: Mobitel d.d., Debitel d.d. in Simobil d.d.

Akcija Smeh Malega Sončka traja od 1.4.2003 do vključno 30.6.2003.

Pojdi na forum Življenje ah to življenje, poišči Akcija za pediatrično kliniko 7.4.
– dva posta in nič več! Preberi – zelo “humano” pisanje…..

To je bolj reklama za otrok.si :))

Primož

?!!, ne dva, ampak trije posti. In ne ironično “zelo humano pisanje”, temveč morda celo pisanje o resnici, ki zbiranja denarja za pediatrično kliniko ne vzpodbuja, ampak ljudi zaradi nepoštenosti vpletenih odvrača od nje. Zakaj se je s takimi pripombami treba skrivati za nekimi slovničnimi ločili? Ne pravim, da je kar narobe s tvojo pripombo. Je pač tvoje razmišljanje, kot je moje razmišljanje evidentno v enem od tistih treh postov. Vendar jaz se ne skrivam, povem lahko naglas, da se s takim ravnanjem institucij v naši državi ne strinjam. Zakaj si ti ne upaš? Saj ne govorimo o tvojih osebnih problemih.

Bravo Janja! Se nas je nekaj, ki imamo imena in se kaj drugega tudi….LP

New Report

Close