Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Otrok prehlajen- bi ga cepili?

Otrok prehlajen- bi ga cepili?

http://hcd2.bupa.co.uk/fact_sheets/html/qanda/childhood_immunisations_qanda.html#3

Na pediatriji si lahko prebreš odg. od tanč pa boš videla!!!!

Kdo pa misliš, da bo odločal o svojem otroku, če ne starši? O mojem otroku sigurno ne bo odločal pediater, imam preveč slabih izkušenj z njimi. Sicer pa tako vsi vemo, da se jim fučka za vse!!!

kaj tebi kaj fali?
sebe poglej, kak nastop imaš!!! Če se ti zdi, da sem bila žaljiva, te je najbrž zmotil moj komentar, vemo pa, da resnica seveda boli. Ampak tvoj prostaški odziv?

pametujem jaz? glej, če bi se starši malo manj vtikali v delo zdravnikov, bi vsi bolje živeli. je treba na MON spraševat, če se otroka cepi ali ne? odgovor je lahko sila preprost – tisti, ki svojemu zdravniku ne zaupa, naj ga pač zamenja, tisti, ki ne verjame v uradno medicino, mirno in prosto naj se zdravi z alternativo, tisti pa, ki pojma nima in se obrača tako, kot piha veter in na MON sprašuje trgovke, kuharice, tajnice, računovodkinje, vlakovodje, tesarje, likarice, učiteljice, veterinarke in javne uslužbeke iz občin in upravnih enot če je prehlajen otrok za cepit ali ne, pa si po mojem mnenju tak kometar, kot sem ga napisala, v celoti zasluži.[/quote][/quote]

Dej iskreno povej, kdaj (če sploh kdaj) te je en tip ornk zadovoljil??
Kwa je s tabo, res! Si vzela vseh 27 tablet danes?

Za moje seksualno živlenje naj te nič ne skrbi sem čisto zadovoljna z njim pa tudi nobenih tablet
mi ni treba jemati!.
Se pa sprašujem kaj je NAROBE s tabo, da me zmerjaš s čarovnico čeprav me niti ne poznaš in
ne veš nič o meni. Veš enkrat se zna zgoditi, da te bo tale tvoj umazani jezik še pripeljal v težave!!!

Angora zajklja – me veseli, da si se skozi debato malo unesla in spoznala, da ni potrebe po sikanju.

vsak pediater bo otroka, ki je prehaljen prestavil za drugič, ga ne bo cepil!!!!

angora zajklja ti si glupa.

Lord nikakor ne smete dat cepit hčerke dokler ne bo popolnoma zdrava, tudi če prestavite za par mesecev. Bolan organizem se ne bo sposoben spopasti s cepivom in to ima lahko dolgoročno zelo slabe posledice. To ti polagam na dušo za zdajšnje in vsa prihodnja cepljenja.

NE NE NE in še enkrat NE dati otroka cepit ko je prehlajen. lahko povem iz lastnih izkušen.

Nikakor

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

DA, DA in še enkrat DA. Lahko povem iz lastnih izkušenj.

Točno tako!

New Report

Close