Najdi forum

Pozdravljeni

Imam hčerko 3 leta staro z nekdanjo partnerko vse postopke sva uredila na sodišču imam stike redne vsak teden me pa mori sledeča stvar.Bivša partnerka ima takšno službo da tisti tedn ko dela popoldne otrok pa je v vrtcu otroka praktično nič ne vidi in se ne ukvarja z njo v varstvu pa je pri njenih starših.Kako je lahko to v korist otroka kar zagovarja csd?Ni v korist otroka da je z očetom ne pa z starimi starši?Moje mnenje je da so starši prvi ne stari starši saj otrok rabi starše.Otrok je pri meni zelo rad ker se ukvarjam z njo in ji je z mano zelo lepo včasih sploh noče nazaj k mami večkrat je bilo da se je jokala ko je morala k mami nazaj.Kaj lahko storim glede tega vem da je sodišče odločlo za stike ampak lahko tukaj kaj spremenim argumentiram na csd, sodišču?

O CSDjih ne bi začela… Pomoje je najlažje, če bi se z bivšo skušal dogovoriti, da jo imaš takrat, ko ima popoldansko izmeno (če ni takšna ***, da bi probleme delala). Za vse bi bilo bolje – ti bi bil več z otrokom, otrok ne bi imel nestabilne rutine, bivša se tudi lažje naspi. Poskusi predstaviti kot “ta male ne boš med spanjem budila za domov, ti pa lahko pospis dopoldne”, kar je dejstvo. Ampak najprej se zmeni z bivšo.

New Report

Close