Najdi forum

Pozdravljeni forumčani,
Zanima me kako ljudje srednjih let gledate na svoje otroke….zanima me vaše odkrito, resnično stališče ( brez odvečne sentimentalnosti: ‘so luč mojega sveta’, itd).

Na oba gledam “zviška” in tako bo še kar nekaj let.

Moja dva sta takorekoč oba odrasla in jih jemljem sebi enako. Lahko rečem , da sta bolj pridna kot midva z ženo 🙂

Moj sine jih ima 21. Ampak zame je še vedno moj mali in najboljša stvar, ki mi je “ratala” v življenju. Drug na drugega se lahko obrneva v vsakem trenutku, res velika in dobra naveza. Upam, da bo tako ostalo vedno, če ne, bom močno trpela. Toda stvar je taka, da so nam otroci podarjeni le zato, da jih pripravimo za življenje, potem pa jim moramo pustiti živeti svoje življenje.
LP Lena

‘zviška’…. zakaj pa to?

Moj sin ima 15 let. Nanj gledam z veliko optimizma za v naprej, glede na leta-pa je sedanjost tudi naporna. Takrat pač povzdignem glas in mu dam vedeti, da me mora zaenkrat še vedno ubogati.
Kot pravijo drugi-sem dokaj stroga mati.
Lep pozdrav. Iva.

Ja, eden meri 60 cm, eden pa nekaj čez 100

Včasih,kot praviš ti so luč mojega sveta, včasih nujno zlo…Vse je odvisno koliko mi jih našpičijo…
Pa šalo na stran.Ne vem kaj bi točno rad vedel.Nanje gledam kot zaskrbljena mama-ker so trije sem pač večno zaskrbljena in tečna.Trudim se imeti z njimi iskren in prijateljski odnos.Neke strašne demokracije pa ni pri nas doma.Za to bo čas,ko bodo kakšno glavo višji,samo takrat se verjetno ne bodo ukvarjali z mano…

…in če odgovor ne bil tak, Sašo ne bi bil Sašo :)))))))))))))))))))

…ne bi bil…. 😉

Verjetno je veliko odvisno od starosti otroka ( ali imaš v srednjih letih najstnika, študenta ali dojenčka )…

Jaz imam najstnika in je prava ” faca “…simpatičen, duhovit, priden … Zato z njim prav uživam.
Veliko je odvisno od vzgoje in zgleda ( načelnost, jasna pravila, klinc pa prijateljstvo : mama ima prijateljice in prijatelje v drugih let, zaupanje in odkritost z otrokom to pa ja! ).

Kaj pa tebe žuli?

New Report

Close