otok RAB- izkušnje
Mi smo bili v Loparju – sicer še takrat brez otrok! Plaža res peščena, a kar velika gužva! Voda lepo plitva, do kamor ti seže oko! Mislim, da zelo primerna za otroke, če izvzameš gužvo in cel kup peska v sobi, ki se ga prinese s sabo! Če nisi preveč “picajzlasta”, mislim, da bi vam bilo lepo!
LP, Klavdija
Hojla!
Odkar imamo malega vsako leto dopustujemo v Loparju. Prvo leto mi je šla grozno na živce mivka, a ker smo v prikolici je mivka tako ali tako povsod in sem se navadila. Sploh ker vidim malega kako uživa. Tudi ko je bil star par mesecev je veselo čofotal, ker je voda zeloo topla. Senčnik smo pa kar v vodo zapičili tako da nismo bili nikoli opečeni. Voda je v plitvini motna zaradi gužve, ko pa greš malo ” globje” je bistrejša. Mi smo se imeli lepo in smo že po dopustu!!! :-(((((
Priporočam!
Pozdravček!
MJ
Mi smo bili lani prvič na Rabu in sicer smo imeli apartma v mestu Rab. Od tam je do Supetarske Drage nekje 10 minut z avtom. Mala je bila takrat stara 1 leto in je noro uživala. Enkrat smo bili tudi v Loparju,ampak je bla ful gužva,tako da smo se kopali samo v Supetarski Dragi.Moraš imet pa svoj senčnik,ker ni tam nobene sence.Aja,pa bili smo zadnji teden avgusta in je bilo v Loparju ful nagužvano, v Supetarski Dragi pa malo manj. Precej ljudi za ta čas…lep dopust.
Mi smo se ravno dobro vrnili z Raba. Tri leta zapovrstvo smo bili na Loparju in nam je bilo zelo všeč. Potem pa nismo dobili apartmaja tako da smo se po 3 letih letos spet vrnili vendar v Kampor. Drugo leto bomo prav gotovo šli nazaj na Lopar. Šli smo pogledati tudi v Supetarsko drago vendar meni plaža ni bila všeč, vsaj tisto kar sem videla. Tudi v Kaporju je mivka kot na Loparju, vendar je precej bolje urejeno na Loparju. Lepša mivka in bolj čista voda, pa še izposojo ležalnikov imaš na voljo. Skratka odvisno kaj iščete na dopustu poleg čofotanja v vodi. Če imate radi mir Lopar ni glih pravo mesto. Naš škrat ki je strar že 7 let je skoraj umrl v Kamporju ker se ni nič dogajalo . Ni bilo padalinarjev, pa zabave za zvečer raznih tranpolinov in podobno….
Še to na Lopar sem šla letos pogledat s firbca , ker se je tukaj gor pisalo kakšna svinjarija da je. In moram reči da je veliko bolj urejeno kot je bilo pred tremi leti ko smo mi bili na Loparju. Mivko “prefrezajo” tako da ni zbita.
Nujen pa je senčnik in veliko dobrih živcev zaradi mivke vsaj prvo leto, da se navadiš.