Otekel in boleč meatus
Pozdravljeni
Se bom potrudil biti čim bolj kratek, prav tako pa upam na odgovor, ki me bo nekoliko pomiril, saj me cela stvar že nekoliko skrbi, tako da hvala vnaprej, če si boste vzeli čas zame.
Pred dvema tednoma je prišlo do tega, da sem zaspal v precej neudobnem položaju na kavču in sicer kar v precej tesnih kavbojkah. Naslednje jutro sem se zbudil z izredno močno spontano erekcijo, ob kateri je glavica penisa takorekoč rinila naravnost v tkanino kavbojk, kmalu nato pa sem ugotovil, da me glavica penisa precej boli. Temu nisem posvečal pretirane pozornosti, saj sem mislil, da bo tekom dneva že minilo. Pri uriniranju nisem imel problemov, prav tako ne zvečer z erekcijo ali ejakulacijo.
Večjih problemov sicer še zdaj ni, vendar pa rahla bolečina ob dotiku ali nerodnem gibu ostaja, malo prej pa sem ugotovil, da je eden od meatusov (vse sem prebrskal, da sem ugotovil, kako se reče tem “ustnicam” okoli luknjice) nekoliko večji od drugega, oz. nekoliko zatekel. Tudi bolečina izvira ravno od tam, prav tako je ta meatus nekoliko drugačne (modrikaste) barve.
Si lahko kako pomagam sam ali je obisk pri zdravniku nujen? Do slovenskega zdravstva sem precej skeptičen in tudi zato se nisem še odpravil k zdravniku, vendar pa če bolečina (sicer plitka, ampak vendarle bolečina) v 14 dneh ne izgine, to morda ni več tako nedolžna stvar.
Vesel bom vsakega mnenja, oz. komentarja. Lep pozdrav.
Spoštovani!
Modrica penisa lahko traja precej dolgo, da izgine, več kot mesec dni.
Če ni izcedka iz sečnice, če je curek urina normalen, urin ni krvav, ni kakšnih razjed, ni bilo kakšnega nazaščitenega spolnega odnosa (tudi usta-penis), ki bi zahteval odvzem vzorcev za izključitev spolno prenosljivih bolezni, se pravi če je šlo zgolj za neke vrste udarnino, otiščanec, je pričakovati izboljšanje.
Tudi če ste do “slovenskega zdravstva” skeptični ne pomeni, da ne boste šli vprašat za mnenje, če se zadeva ne bo izboljšala. Kaj pa s tem, ko zadevo pokažete strokovnjaku, izgubite?
Lepo pozdravljeni!