Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Otečen gleženj, povišana temparatura

Otečen gleženj, povišana temparatura

Pozdravljeni, močno me zanima vaše mnenje …

Diagnoza MS imam potrjeno od leta 97, v tem času sem imela že vse možne zagone, tako, da me v zvezi z mojo boleznijo nič več ne preseneti.

In v čem je stvar sedaj …

Že ves teden imam otečen gleženj (nisem se poškodovala, narobe stopila ali kaj podobnega), tako rekoč brez razloga.Poleg tega imam tudi povišano temparaturo do 37,7. Počutm se zelo zanič in brez moči. Bila sem pri splošni zdravnici, ki me je napotila v laboratorij, kjer sem dala kri, a je bila brez posebnosti. Predpisala mi je Nalgesin, po potrebi Lekadol ter počitek.

Zanima me vaše mnenje, ali se vam zdi možno, da se zagon tokrat kaže z opisanimi sinptomi, Jaz bi rekla, da ne. Zanima me kaj mislite vi?

LP, Frida

Mislim, da ni povezave.

Sicer nisem klicala nevrologa, vendar sta se in moja osebna zdravnica in ortoped strinjala, da ni nobene povezave med vnetjem ramena (dobila blokado) in MS.
Vročine se sicer nisem merila, roke pa skoraj nisem mogla premakniti, slike pa so pokazale sicer manjšo kalcinacijo (ampak ta ne bi smela povzročat takega razdejanja), poškodbe prav tako nisem imela.

Lahko pa da pri tebi gleženj in slabo počutje samo časovno sovpadata, nista pa povezana.

New Report

Close