Najdi forum

Lep pozdrav,

zanima me vaš pogled, izkušnje… Dekleta ženske, kolikokrat se vam zgodi, da vas moški vabijo v posteljo, kljub zavedanju da ste oddane? Moški kako pogosto zapeljujete, vabite oddane v posteljo.

Naj opišem svoje doživljanje… Zabava na vrhuncu, pristopi znanec, zapleteva se v pogovor, super vzdušje, objame me za pas in zašepeta… želim si te, pojdiva na samo.

Nič se ni zgodilo, svojega partnerja obožujem prelepih 14 let, vseeno pa ne mine dan, ko ne pomislim na opisani dogodek. Razmišljam, življenje je samo eno, bom vedno premišljevala kako bi bilo, če bi…pa vendar, rekla sem ne.. WHY…

Hvala za deljena mnenja in nasvete.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

to se dogaja vedno in povsod, večina moških ne more da ne bi, tudi če ne misli resno. Ni tako grde ženske na svetu, da se ne bi našli moški, ki bi jo poseksali, če je prilika.  Ti moraš resno razmisliti o svoji osebnosti, če ti par sladkih besed poročenega kurbirja zamaje cel svet in sedaj že cele meseče razmišljaš, kako bi bilo, če bi šla z njim v grmovje. Pravilno ugotavljaš, da je življenje samo eno, tudi sedanja zveza je samo ena in ne bo več enaka, ko se boš zgonila okoli. Življenje ni računalniška igrica, ko lahko vedno znova ponavljaš in odpravljaš napake.

Pravilno ,da si rekla ne,če imaš partnerja s katerim si srečna in se dopolnjujeta.Odsvetujem ti varanje ,ker te to ne bo osrečilo ,le težave si boš nakopala in roko na srce z poročenim/oddanim še slabše .Taki pa se sploh vlačijo po vsaki kjer dobijo priložnost in ,če je k tebi tako pristopil bo še k 5im drugim enako.Si res želiš tega in tvegat kako spolno bolezen ? Doma ima ženo in njo obdeluje potem pa še vse ostale malo zraven kaj misliš kaj zamujaš? Lahko uživaš v življenju na drugačen način .Če pa bi že želela tak life pa najprej zapusti partnerja in potem veselo menjavaj moške ,ampak jaz ti odsvetujem sploh kar se tiče poročenih .Poskusi raje razmislit kako bi se ti počutila,če bi bila na mestu teh žena ?

New Report

Close