osvajanje
Živjo!
…kake ideje glede osvajanja neznanca na šoli?
Problem je v tem, da je eno leto starejši in nimava skupnih ur, tako da ga vidim samo na hodniku -pogledi sm pa tja- (na žalost nimava skupnih prijateljev) pa ne vem kako se mu približat? …kake izkušnje?
reci mu direkt: ali bi ti hodil z mano ?
Hehe…jaz sem mojega spoznala tako, da sem šla do njega in mu povedala, da se mi zdi simpatičen 🙂
No, njemu se je to zelo dopadlo, komu se pa nebi? :))
v šoli drugih moznosti kot bit direktn skoraj nimas tak da…ce ti ta nacin ne ustreza isci drugje:)
ok, sj tipi smo radi direktni, sam a ni vseen mal hudo kr prit mim, pa šokirat…? je pa res, da se tud sam ne spomnem kake druge taktike…
…drgač pa mam jst kontra problem-mišljeno glede spola… mislte da bi blo direkt dobr tud v takem primeru al so kake alternative?:)
jah direkt.. najhitreje zveš pri čem si, sam ni pa rečen da se zmer dobr izteče.. in če se ne je lahko dost stresno za tiste ki so prej rabil dolg zbirat pogum…
posljes kolegico ali dve do njega, da mu razlozita situacijo. Tak nacin je biu aktualen na nasi soli.
mavrični…, ali imaš kak nasvet?:)))
Narediš tole:
1. Poiščeš primeren peskast teren in nabereš par primerkov
2. Na hodniku se pravilno postaviš, da imaš pregled nad celim terenom
3. Počakaš svojga pacienta
4. Diskretno na njem izprazneš svoj inventar primerkov (po domače: mečeš kamenčke)
Uspeh zagotovljen, sigurno te bo opazil…
V zahvalo se bom pustil pelat na pir :)))))
LP
mogoc bi se najprej mal pozanimala o njem??? ka ga zanima, kam zahaja….? pol bi bla ze veliiik blizje;)
Predlog:” gres do njega mu rečes da je simpatičen in če je za to da se ob kaki kavi bolje spoznata..”..DIrekten način osvajanja na SS.
Forum je zaprt za komentiranje.