Najdi forum

mene zanima kako nj spoznam čimveč folka namorju mogoče še kakšnega tipa.sej to nebi biu problem če bi šla s kolegico,…ampak letos grem s tarši in sorodniki in noben ni mojih let vsi so starši razen enega fantka starga 6 let.prosm svetujte čim več osvajalskih trikov.
kako ste vi osvajali na morju..nepozabte da niste sami ampak s familijo

gres mal okrog, pa ce si kuker tuk lustna bo ze kksen kej reku za tabo, pa se pol z njim spust v debato. al pa najd si kakšno frendico dol, pol pa ti bo že predstavla frende…. sej bo…. pa velik srece

Če nimaš psa, da bi ga vodila na sprehod, si sposod tamauga. Tko boš najlaži zbudila pozornost in navezala stike, ker ti stari ne bodo težil, kje hodiš.

Ne sme ti bit bad, ce gres sama mal vn pogledat. Zuni bos sigurno koga spoznala. Pol, k bos imela druzbo se pa loti preganjanje tipckov :)! Moje izkusnje so take(z osvajanjem), da je vsakmu tipu kej druzga dobr. Npr.enmu je dobr, ce si direktna, drugmu pa to sploh ni vsec…to mors pac odkrit in se naprej flirtat.

Letos je itak ful in, da zenske pecajo. Vsaj po mojih izkusnjah (pa sploh ne zgledam nevemkako dobro)

ja samo je ful bedno po mojem, če greš sam ven, težko je kar pristopiti v kakšno družbo!

Jst sm taka da vem, da če bi šla sama na morje bi se sama zapeljala do kakega lokalčka, diskoteke…fantje hitro opazijo če je punca sama, ali pa sta le dve…V takem primeru skoraj sigurno spoznaš kakega tipčka…Res pa je da morašbit dokaj samozavestna in tudi previdna…Drugače pa se lahk zvečer odpraviš na kak sprehod…mogoče se pa kje potika kaka sorodna osamljena duša…sej tudi fantje hodijo na morje z družinami…baje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close