Najdi forum

za tiste, ki jim gredo pa preveč pametni na živce-naj berejo cel post, ne samo tistega, kar jim paše!

Ja meni godejo komplimenti in jih dobivam…nisem pa še imela problema, da bi se počutila neomčna in trofeja:))) – ampak razlikujem med iskrenimi komplimenti in komplimenti za osvojitev trofeje;)

hihihihi pač veliko pove;) tudi moškim!

In taka, ki se počuti trofeja, misli, da lahko omerži prav vsakega poročenega moškega…pa žal, živi v veliki zmoti…ker enim so všeč take, drugim pa čisto drugačne in “pametni” tipi tudi komplimente delijo po pameti, ne samo zato, da bi prikrili nosečo ženo in otroke in prstan!!

Je pa dejstvo, da so poročeni bolj samozavestni-to sem med svojimi “pametnimi” ugotovitvami že napisala….;)

(v bistvu mi je žal, da sem ta post sploh komentirala, ker očitno komentarja ne potrebuje)

žogca je zadela point,res je poročenim je blazno dolgčas in nevedo več kaj bi počeli (seveda so tudi zveste izjeme) in kot je napisala,če mu uspe super,če mu ne- se bo zvečer še vseeno lahko spraznil na ženi s fantazijmi na tisto ,ki jo ali jo je osvajal..pika
Imaš dva tipa,tisti ki prikrivajo ,da so poročeni in tisti ki ti jasno povedo ,da so.

Enkrat mi je ena prijateljica rekla, da ste ženske kr hude preračunljivke, niti ne date tolk na ljubezen (ker raje hrepenite po njej) kot date na varnost. In ta varnost je ponavadi pri 95% pogojena pri denarju, pol se pa tokom življenaja čudite kakšnega idiota mate ob sebi. In ja ne se delat da ne veš da te dvorjo poročeni moški. Vezani ljudje tud drugač delujejo ko jih spoznaš. So bolj samozavestni, skrbni, ti dajo občutek da lahko z njim kaj ustvarjaš. In to je to, ostali tipčki ki so sami se jim pa skoz oči vid da hočejo samo f.. od tebe. Tko da raj se mal sestav v seb,pa mal več samozavesti in zaupanja pa bo prišel taprav ker boš tud tako samo taprave videla. Ne vem predno sej jaz spoznal svojo punco, sem na daleč vidu iz kakšnega testa je tri četrt punc, pa nisem nek važič,prenapihnjen samozavestnež, ampak preprost spoštujem vsakega človeka in pol se ti to tud vrača v življenju.

Tudi jaz se ne strinjam s teboj :))
Odvisno je v kakem smislu se o tem sploh govori, pa iz tega lahko rata zarad mene tudi znanstvena razprava.

imam enak problem. Spoznala sem moškega, ki mi je noro všeč, vneto sva se pogovarjala, izmenjevala vroče poglede…ni dal niti enega znaka, kaj šele besede ali stavka, v kateri bi omenil svojo žensko. Na kar jaz to zvem od drugih… to me je tako potrlo, ker mi je moški res všeč in je vsaj na pogled vse to, kar sem si kdaj od moškega želela.
Problem nastane, ker sem v preteklosti bila nonstop igračka nekim vezanim ali poročenim, ne da bi jih iskala, ampak enostavno sem se v vsakega vsaj delček zaljubila…in bila vedno razočarana.
Kaj naj naredim naslednjič, ko srečam tega “frajerja”, kako naj se obnašam itd. Kaj sploh želi od mene?

Če ne znaš seksati brez ljubezni in čustvenega zapletanja, ne seksaj s poročenimi.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ko te naslednjič povabi na pijačo,mu reci naj povabi še punco.D je v troje veliko lepše kot v dvoje.

Reci mu naslednje: “Tvoja pozornost mi izredno laska. In premišljujem o tem, da bi sprejela tvojo ponudbo. Lepo te prosim, da slečeš hlače in mi pokažeš svojega tiča, kajti zanima me, ali zadovoljuje moje visoke standarde.” Ko te bo debelo gledal, dodaš še naslednje: Saj tič je tisto, kar mi ponujaš, mar ne?”

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Pesem za vse, ki razmišljajo o tem, da bi igrale ljubico poročenemu.

Ako ima Boga

Negdje u tvome adresaru pod slovom B je moje ime,
prekriži ga i stavi krst pepela i krst tišine,
ako ima Boga …

Sto zima, a ni jedno ljeto,
po neka mrvica sa tvoga stola,
al’ nikad niko nije ček’o kao što čekah ja do bola,
ako ima Boga …

Moji drugovi odavno kuće imaju,
samo moja kuća je bez krova,
prokleta bićeš,
ako ima Boga
u paklu gorićeš …

Bijelo dugme

New Report

Close