Najdi forum

Sem samska, baje privlačna za moški spol, kar se kaže tudi v njihovem obnašanju. Velikokrat se spogledujejo z mano, flirtajo, me osvajajo. Načeloma me to ne moti, vendar redko sodelujem v teh igricah, ker se mi iskreno povedano ne da. Sem in tja pa se vseeno zgodi, da se najde kdo, ki mi rata všeč, v katerega se zaljubim. Tu pa nastane problem, ker so zadnji trije bili oddani, vendar mi tega nikoli niso sami povedali, ampak sem izvedela iz drugih virov. Nimam pojma kaj naj naredim. Kaj naj igram detektiva, zaslišujem sosede, njegove prijatelje ali kaj Sploh ne morem več zaupati moškim, za vsakogar, ki mi je všeč in me opazuje si mislim, evo spet nekdo, ki me bo imel za za dvigovanje lastnega ega. Sama sem izgleda stara šola in cenim zvestobo in predanost partnerju, zato me take stvari še bolj prizadanejo, sploh pa se mi tudi sanja ne, kako naj si izbrišem s čela znak “trofeja”?

Kot prv, ne smeš misliti, da si trofeja. Kot drugo, ko ti je kdo všeč, ga vprašaj, če je morda vezan.

Kajti tisti, ki so vezani in se takole spogledujejo in bi kaj radi, niso dosti vredni, ker enako lahko storijo tudi tebi.

vseeno te pa nič ne stane, če jih vprašaš, malo zvito ampak vseeno vprašaš. Kako pa kaj drugače punca, žena??

Pa vidiš reakcijo, če pa ti bo vseeno lagal, potem ga lahko z mojim dovoljenjem suneš tja med noge.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

…stara pa si ?

Draga trofeja, dobrodošla v klubu! Tudi meni se je to dogajalo, priznam pa, da opazno manj, odkar imam partnerja. Višek vsega je bil en model, s katerim sva se resno napalila, čeden, postaven, duhovit in samozavesten, uf, je bilo vroče samo pljuckat pijačo z njim. Hvala bogu mi je njegova sodelavka prišepnila, da ima doma mesec dni starega dojenčka, zato sem ga enostavno pustila tam, vsega razgretega…

Ne vem zakaj, ampak tudi mene je ta dogodek globoko prizadel in sem se potem spraševala o smiselnosti zaupanja, tudi moški so se mi nekaj časa kar upirali. Postala sem precej bolj previdna. No, čez čas sem vendarle spoznala nekoga, ki je vreden zaupanja.

Stara sem 27.

Ma saj vprašam po ovinkih kaj so počeli med vikendom, kje planirajo dopust, s kom grejo, pa so recimo non stop s “kolegi”.

Nekoč v istem košu: To se je tudi meni zgodilo-s tem, da je bila takrat njegova mesec pred porodom. Rabila sem skoraj leto, da sem prišla k sebi, od takrat imam probleme z zaupanjem moškim.

Tako zelo sem vesela, ker obstajajo takšne ženske kot si TI! S pravimi vrednotami.

Mene je najbolj pa me je prizadelo, ker me je varal, ko sva imela 3 mesečno hčerko (ni bilo prvič). Sicer sem izvedela šele ko sva šla narazen, ker se mi nobena prijateljica ni upala povedati zaradi občutljivega obdobja. Jaz tega nikoli nisem vedela, mene je crkljal na veliko. Predvidevam pa lahko, da je tem ženskam razlagal kako nesrečen je ob meni in podobno. Kakorkoli, takšni moški ostanejo takšni za vedno. Tudi jaz tega ne morem razumeti. Če mi nekdo ne bi bil všeč, bi ga zapustila in si našla nekoga s katerim bi lahko živela tisto o čemer sanjam.

jaz imam eno svojo teorijo glede tega, ki ti pa najbrž ne bo všeč.

bom samo to vprašala; se ti ne zdi nič čudno, da te samski pa ne osvajajo?

Nezaupanje je posledica pomanjkanja samozavesti.
Verjeti ti je slabe izkušnje, po drugi strani je res pričakovati da so pri teh letih že oddani. Pri “čekiranju” razlike med spoloma ni, vse so nianse…

se ne strinjam s tabo Cec!

nezaupanje je ponavadi posledica slabih izkušenj!

Ne samo tebe. Pri vsaki, ki relativno dobro izgleda taki “žrebci” probajo. Potem pa odvisno, kje jim uspe….

Je pa od tebe odvisno, kako se boš odzvala. Če se ne boš, nehajo, v nasprotmen primeru pa imajo “prehodno trofejo”.

Alenka, kje pa sem to napisala?

Alenka 1974, meni se pa sploh ne zdi čudno, da je samski moški NE osvjajo.
Trofeja je pač v letih – kar priznajmo si – ko so moški primerni njeni starosti v glavnem že zasedeni.

Je pa v ravno pravih letih, da vzbuja skomine moških, ki so se v zakonu ali vezi začeli rahlo dolgočasit.

Imam prijateljico, trideset let, samska – ima isti problem.
Nanjo se lepijo sami poročeni.

Kako čimprej izvedet, ali je prost ali ne ???
Reci naj ti da številko, da ga pokličeš.
Če bo tvoje klice pripravljen sprejeti tudi ponoči, na praznik in v nedeljo, lahko 99% sklepaš, da nima nič za bregom.

Zanimivo, ampak je res, da si zadnje čase ful velik moških išče ljubice. Zadnjič mi je kolegica povedala, da ji je edn celo sam povedal da ima ženo doma in da nimata “poštimano” in bi si rad poiskal drugo.

Jaz pa še vedno pravim, da za sex morata vedno biti dva, tako da bi lahko reku da so moški bolj skur….. to sigurno ne velja! Problem je v tem, da se verjetno družiš v starejši družbi in je pač že veliko moških že zasedenih. Hja…..morala se boš bolj potrudit, da boš dobila kar hočeš.

Je pa res, da se je tudi meni že dogajalo, in to ne malokrat, da so mi punce, ki sem jih povabil na kavo tajile, da imajo fanta in sem potem ponavadi izvedel na precej grenak način – takšno je pač življenje, v tem niti ni nič narobe, je pa dokaz da so ljudje precej nezadovoljni in nezainteresirani vlagati v lastno vezo – je že bolj enostavno poiskati kaj novega, svežega in nepoznanega….

vso srečo

Ry

P.S.: cenim pa to, da takšnim moškim ne daš priložnosti, ker si je itak ne zaslužijo. Kr tako naprej punca 😉

Tudi samski jo osvojajo, brez skrbi. Ampak ti vezani so bolj navaletni. Meni so tudi težili tisto leto, ko sem bila samska. Zelo dobro se spominjam njihovih “zapeljevanj”. Oni so časovno omejeni, je treba nazaj k ženi. In nimajo, kot samski, časa, da bi se najprej normalno pogovarjali, prijateljsko menili, takoj grejo na vse ali nič. Da lahko probajo dvajsetkrat in če enkrat uspe, so na konju. In jim je v principu vseeno, samo da je luknja. Moje mnenje. Ponujajo pa hudiča in pol. Škoda časa, da bi ga zapravljala z njimi.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

No, pa še nekaj je….na človeka se “lepijo” zelo podobni osebki….torej, če s svojim obnašanjem, osebnostjo, zunanjostjo, mimiko, besedami..itd…izražaš to, kar oni iščejo…te pač najdejo!

Mogoče sama niti ne opaziš, vendar, če se boš začela opazovati, gotovo zelo prijazno odgovarjaš na komplimente, ti godejo, ti je všeč, če te ogovarjajo čedni, zreli moški…se hihitaš, greš z njim na pijačko, si njegova “prijateljica” -po tvoje!
On pa je, ker je poročen in nima kaj izgubiti, če tebe ne osvoji, bolj-veliko bolj samozavesten in ko vidi, da pri punci zažgejo komplimenti, kako je lepa, čedna, mlada, luštna, pametna…edinstvena, nekaj posebnega (ne boš verjela, to govorijo vsaki, od katere je pravi odziv;))…takrat gre on v akcijo.
In seveda, ni neumen, da bo, ko vidi, da ribica prijemlje, rekel, da ima doma ženo, otroke…al da je njegova noseča….

Mogoče reče: imam eno…sam to ni to, zdaj sem spoznal tebe….z njo se ne razumem…ona je sitna…njej je samo do otroka…ona je do mene hladna…itd;) -To pri ženskah kar pali, postanemo sočutne in ….

V glavnem….kar seješ, to žanješ!!

In fant, ki te osvaja, ki si mu všeč in ko čutiš, da si ga zmešala…..NE MORE biti SAMO PRIJATELJ!!

Poročen (sploh sveže) pa je še težje prijatelj eni lepi, mladi punci, samski!

ja kje je pa potem sploh problem? odpikaj poročene in se začni zanimati za tiste samske, če te glih tako osvajajo.

če praviš da so med njimi tudi samski, kaj lažjega…..

ej, mirella, a tebi pa ne paše, če te ogovarjajo čedni, zreli moški?

Ne bodi preveč pametna. Moj najboljši prijatelj mi je priznal, da je zaradi obročka na prstu bistveno bolj samozavesten in si upa več. Žogca je kar pravilno pogruntala…

Alenka preberi še enkrat kaj sem napisala….da mi prikrivajo, da so oddani :S

Ja, žogca se tudi meni zdi, da je najbolj zadela. Očitno bom mogla biti še bolj previdna:S

čak mal. eni ti prikrivajo da so poročeni ali vezani, kaj pa tisti tadrugi, tisti ki so fraj?

si rekla namreč da te pecajo tako eni kot drugi.

Poglej, stvar je povsem preprosta. Pri poročenih … Četudi mu spodleti, četudi pri nobeni ne uspe, še vedno je doma žena, ki jo bo že kako pregovoril, da mu da tisto, kar hoče. Predvsem pa je doma žena, ki ga ima rada in ga občuduje (vsaj on tako misli, včasih to tudi ni res). Samski pa … Če mu spodleti, nima varnega naročja, v katerem bi tolažil svoj ego. Prav tako … Samskemu si mogoče res všeč, mogoče ima resne namene, zato je lahko nervozen in zapeljevanje ne izpade tako zelo galantno in elegantno. Samski se brez dvoma bolj potrudijo, samo izpade ne tako dobro. In ker se mudi nazaj k ženi, je vse tisto, kar ponuja, pripravljen ponuditi v eni uri. Medtem ko bi nekdo, ki mu je resnično mar, šel počasi in vse to ponudil ob desetih kavicah.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

New Report

Close