Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Klinika za sklepe, hrbtenico in poškodbe Ostre bolečine v Stopalu med korakom

Ostre bolečine v Stopalu med korakom

Spoštovani, sem 22 letni tekač dolgih cestnih tekov (15km + )

po zadnji tekmi 20.3. so se počasi začele pojavljati težave, na učerajsnjem treningu so se povečale tako, da so sedaj že precej moteče oz. mr boli že med hojo.

na tej povezavi http://www.shrani.si/f/1v/103/8g3uqaO/stopalo.jpg sem Vam narisal skico kje boli (rdeče obarvano in kam se razproztira bolečina)

v momentu ko gre stopalo v korak, zaboli, torej ko je stopalo na tleh in ko se stopalo spreminja v položaj za odriv zaboli/zapeče in to že takoj v momentu ko se stopalne mišice napnejo. V točki pred peto, kjer je močneje obarvano zaboli tudi na pritisk s prstom, ko pa se spreminja v polozaj za odriv pa se topo-pekoca bolecina razprostira v smeri kot je narisano.

Je to lahko kaj resnega? ali bo minilo z krajšim počitkom? Kaj svetujete?

Hvala, lep pozdrav

Gre za preobremenjenost mehkih struktur na stopalu. Svetujem počitek , dokler bolečine povsem ne izginejo. V primeru večjih težav pa svetujem pregled. Iz skicenostavno ne moremo ugotoviti, v čem je problem.

LP, Uroš Dobnikar

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close