Najdi forum

Ostra bolečina v vratu

Pozdravljeni

Star sem 34 let in imam že nekaj let težave z bolečino v vratnem predelu. Bolečino občutim kot boleč krč na levi strani vrata. Ne v hrbteničnem delu ampak v mišici. Deluje kot močan krč. Bolečina se stopnjuje z premikanjem glave. Kasneje se bolečina prestavi v glavobol.

Večinoma se mi ta težava pojavi sredi dneva, ki mine, če pravočasno spijem kavo. Pojavlja se tudi občasno ponoči. Pridem čas, ko je vse ok potem pa je bolečina vsak dan. Včasih imam občutek, da je to povezano s stresom ali živci.

Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem.

LP Gorazd

Verjetno gre za draženje določenega živca v vratnem delu, stresna situacija pa lahko privede do še dodatnega zkrčenja mišic in težavo poslabša.
Dobro bi bilo slikati vratni del hrbtenice in se oglasiti v naši ordinaciji.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Pozdravljeni!

Najprej vse pohvale za vaše delo. Podobne težave je imela moja sestra po porodu in se vam ob tej priložnosti zahvaljujem za vašo strokovnost in predvsem to, da vam v današnjih časih ne gre le za denar. Vse pohvale Mo-gy!

Pozdrav,

Teja

New Report

Close