Najdi forum

oštećeno lice

Poštovani, ja godinama imam “nekvalitetno” lice. Koža mi je iznimno suha, osim u T zoni gdje je masna. Ono što me dodatno muči jesu akne koje se s vremena na vrijeme stvaraju, a nisam više u pubertetu. Nakon tih akni mi ostaju i pokoji ožiljci tako da sve u svemu, nisam zadovoljna izgledom svog lica. Što biste mi Vi preporučili?

Poštovana,
u Vašem slučaju susrećemo više problema koji bi se mogli rješiti kombinacijom tretmana. Lice se priprema tretmanima s uređajem Exilis Elite čime se poboljšava tonus kože i povećava hidratizacija, te se smanjuju upalni procesi akni, kao i regulacija izlučivanja sebuma u području T zone.
Nakon toga može se provesti PRP tretman pomlađivanja. Iz vaše krvi se koriste ključne stanice i proteini, te se posebnim metodama i postupcima ponovnim ubrizgavanjem pospješuje obnova kože i potkožnog tkiva. Ovim postupkom na prirodan način potičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu te tako smanjujemo bore, ožiljke od akni, proširene pore i poboljšavamo tonus.
LP, dr.Rotim

Pozdrav, zanima me možete li ukloniti one sitne bijele kuglice na licu. Što je to zapravo? počele su mi se pojavljivati više njih u nizu ispod oka..

Poštovana,
obzirom na opis vrlo vjerojatno se radi o milijama. Milije su sitne epitelne ciste koje ne komuniciraju sa površinom kože. Ponekad milije nestaju same od sebe, no mogu postati i stalne te ih je potrebno uklanjati. U Vašem slučaju se radi o milijama ispod očiju, te one rijeđe spontano nestaju.
Ako ih želite ukloniti, naš savjet je posjet specijalistu oftalmologije.
LP, dr.Rotim

Forum je zaprt za komentiranje.

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close