Najdi forum

oštećeno lice

Poštovani, ja godinama imam “nekvalitetno” lice. Koža mi je iznimno suha, osim u T zoni gdje je masna. Ono što me dodatno muči jesu akne koje se s vremena na vrijeme stvaraju, a nisam više u pubertetu. Nakon tih akni mi ostaju i pokoji ožiljci tako da sve u svemu, nisam zadovoljna izgledom svog lica. Što biste mi Vi preporučili?

Poštovana,
u Vašem slučaju susrećemo više problema koji bi se mogli rješiti kombinacijom tretmana. Lice se priprema tretmanima s uređajem Exilis Elite čime se poboljšava tonus kože i povećava hidratizacija, te se smanjuju upalni procesi akni, kao i regulacija izlučivanja sebuma u području T zone.
Nakon toga može se provesti PRP tretman pomlađivanja. Iz vaše krvi se koriste ključne stanice i proteini, te se posebnim metodama i postupcima ponovnim ubrizgavanjem pospješuje obnova kože i potkožnog tkiva. Ovim postupkom na prirodan način potičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu te tako smanjujemo bore, ožiljke od akni, proširene pore i poboljšavamo tonus.
LP, dr.Rotim

Pozdrav, zanima me možete li ukloniti one sitne bijele kuglice na licu. Što je to zapravo? počele su mi se pojavljivati više njih u nizu ispod oka..

Poštovana,
obzirom na opis vrlo vjerojatno se radi o milijama. Milije su sitne epitelne ciste koje ne komuniciraju sa površinom kože. Ponekad milije nestaju same od sebe, no mogu postati i stalne te ih je potrebno uklanjati. U Vašem slučaju se radi o milijama ispod očiju, te one rijeđe spontano nestaju.
Ako ih želite ukloniti, naš savjet je posjet specijalistu oftalmologije.
LP, dr.Rotim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close