ostati s fantom?
Pozdravljeni,
s fantom sva skupaj 2 leti, zadnje leto ziviva skupaj. Problem je, ker ima on svoje podjetje, kjer mu ne gre najboljse: veliko dela in ima zelo malo denarja, vcasih tudi nic. To ga muci in ne sprejema moje pomoci. Jaz pa sem je tudi ze malo navelicana, saj se mi zdi tale firma jama brez dna. Zdaj pravi, da bi morda svoje prihranke in investiral v podjetje. Pravi, da mu firma pomeni vse in da ne more pustiti, da propade… Jaz pa si zelim, da bi mu (bodoca) druzina pomenila vec in da bi rajsi razmisljal, kako bi se porocila in imela otroke, kar si neizmerno zelim. On pravi, da ob vseh problemih sploh ne razmislja o poroki, se manj o otrocih.
Sicer sva si precej podobna, mlada in ambiciozna (oba 31) in prijatelji naju imajo za dober par. Zal v postelji ni vec kot je bilo in zdaj imava spolne odnose le se enkrat ali dvakrat na mesec. Najprej je bil on vedno preutrujen, potem pa sem jaz postala apaticna in se v bistvu rajsi stisnem k njemu in zaspim. Tudi ko sva seksala pa je imel vedno tezave s tem, da je ogromno casa trajalo preden je prisel do orgazma, pogosto sva prej prekinila.
Sicer je prijazen in urejen, pomaga mi v gospodinjstvu in bi bil krasen ocka. Ne vem pa, ce je to dovolj. Zelo me je strah, da bom vztrajala, potem pa cez leto ali dve ugotovila, da ni nic drugace kot je bilo in da je firma se vedno na prvem mestu.
Hvala vam za nasvet. Klaudija