Najdi forum

Pozdravljene

S partnerjem s katerim sva bila skupaj cca 2leti sva sicer načrtovala nosecnost enkrat v prihodnosti vendar sem nepricakovano zanosila in ne želim iti na splav.Partner tega otroka ne želi in vztraja na splavu oziroma pravi da v tem primeru,ce obdrzim otroka in ne upoštevam njegovega mnenja, ne bo oce in tudi ne partner.

Prosila bi ce lahko tiste ki ste imele podobno izkušnjo napišete kako ste se znašle v tej situaciji in kako ste se odločile ter kaksno je vase življenje sedaj.

Hvala,res sem v stiski in me je strah kaj bo prihodnost prinesla v primeru da bomo poslušala sebe in otroka donosila.

Lp

Pozdravljena

Sama teh problemov nisem imela z možem imava tri otroke. Če si sama in želiš družbo ti lahko ponudima pomoč in družbo v vseh pogledih. Iščeva prijateljico za druženje na dolgi rok. Torej kavica sprehodi ob kemiji tudi kaj več. Sva iz okolice Maribora. Če te zanima kontaktiraj naju najina starost on 39 in jaz 32.

Mejl kjer naju lahko kontaktiraš

[email protected]

poznam tudi primere, ko so si moški čez čas premislili in postali pravi družinski očkoti. Večinoma pa je tako, da ob taki reakciji pomeni, da ta moški s teboj NIKOLI in NIKDAR nima namena imeti otroka. Obljublja zato, da te obdrži in ima reden seks in druge ugodnosti, ko bo prišla pa “taprava” boš pa odletela kot knof od gat, tanova bo pa v roku pol leta noseča. Zato poslušaj sebe in naredi tako kot čutiš. Če imaš dovolj financ tako ali tako ni problem, če boš pa morala malo potuhtati je pa v Sloveniji toliko oblik pomoči, da vama ne bo ničesar manjkalo. Glede očetovstva pa tudi premisli, kaj bo bolj koristno zate. Če očeta ne vpišeš v rojstni list, ti pripadajo vsi socialni transferji. Če ga vpišeš pa moraš najprej urediti preživnino- jo bo plačeval ali bo našel tisoč obvodov, da se izogne plačevanju? Boš pripravljena deliti novorojenčka s svojo nesojeno taščo, kamor bo otroka podatknil samo zato, da tebi nagaja?

Moj brutalno iskren in objektiven nasvet, potem ko sem sodil tvojo življenjsko sitacijo v nekaj stavkih: naredi splav in ga pusti.

Naredi splav in odjebi tipa!

Tebe obravnava samo kot luknjo za mastrubacijo in vmes išče ta pavo. In ta taprava tudi slučajno nisi ti.

Če si se zaj***a z izbiro partnerja, se ne zaj***a do konca še z otrokom, ki ga boš TI zaj***a s tem, da bo odraščal brez očeta.

New Report

Close