Najdi forum

No pa sem tam že cel dan se samo jokam pa razmišljam kako se ga bom šla po službi nekam napit. Kaj mi je naredu? Vem da sva kriva oba za to da se je on odločil, da greva narazen, ampak to kar mi je naredil mi ni normalno. V glavnem pogovarjala sva se o najihnih problemih pa sem mu povedala, da jaz od njega hočem, samo to da me ima rad, da me spoštuje in da mi to dvoje tudi pokaže, da me ne mislim, nič težit, če bom videla, da tu vse špila. Prejšni teden sva imala sicer cel teden vojno sploh se nisva videla do petka, ker je bil na rekarciji z bivšo, pa ker je šel en dan z bivšo na pijačo ( res mu full težila, ampka zato, ker imam občutek, da mu full mal pomenim, ampka ne zmeraj, kakor se njemu pač ljubi) No v petek sva šla na en drink, pol sem šla jaz na en žur k je en moj frend rodil, v soboto me je povabil na kosilo, potem je sledil en nor sex, zvečer ven, včeraj pa po dveh urah jokanja reče, v moji postelji ko sva šla namreč že spat v mojem objemu reče, da bi rad videl, da ostaneva prijatelja. Sploh ga nisem mogla kontat, pol me je pa kr skoz neki božu, ker jaz sem še zej totalno aut. A si predstavljate konec, tip pa še kr pri meni prespi, pa me kr neki tolaži pa kr neki. Saj je res, da sva skupi šele dva meseca, ampak to je za mene full bolečina, res, ker ga imam full rada. Zej pa hoče kr na pjačo pa ne vem kam še vse, jaz ga pa nočem več videt, kot prijatelja zagotovo ne. No in nenazadnje sem ostala zopet sama pri svojih 28 letih. Čisto down, brez prave družbe, vsi vezani, vsi poročeni, ali pa imajo vsi otroke. Družba kjer sem vedno dobrodošla pa je pjanska družba, kjer se samo pijančuje. Tako, da sem zgleda obsojena na propad. Ne vem kaj naj delam, kako naj se zamotim, kako naj tele moje misli preusmerim kam drugam. Kaj naj naredim? Danes sem pojedal že dva helexa pa sem še vedno čist out. Kaj naj mu rečem ko grem danes k njemu po kolo. Dejte mi pomagat? Help, ker res trpim, solze mi kr tečejo dol same od sebe. A sploh obstaja zame kakšen tip, vedno bolj dvomim v to*?

Kr ena,

zagotovo obstaja tudi kakšen normalen zate. Nikar ne segaj po alkoholu in tabletah, to bo samo slabše. če ne gre, ne gre, zakaj bi imela slabo vest, poglej mu v oči , vzemi bicikl se nasmehni in pojdi. Pusti vse za sabo in se ne oziraj, pojdi svojo pot.
Takrat ko reče, da bi se videl s teboj odkloni, kajti drugače, ga ne boš nikoli pozabila, moraš iti naprej, kajti samo če boš ena vrata zaprla, se ti bodo odprla nova. Nikar pa ne išči moškega, samo zato, da ne boš pri 28 sama. Časa je še pgromno, saj nikoli ne veš, kaj vse se lahko v enem letu zgodi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ma prosim te,vzem se v roke,sej vem da je včasih mal krize,sama sem po enajstih letih že eno leto in pol samska,pa mi ful paše.
Edino kar se družbe tiče je pa včasih res mal smotan,k jih je že velka večina v partnerskih odnosih:
res da nisva med najmlajšimi,med starejšimi pa tut ne,tko da probi začet uživat življenje samo.

Čaki mal, a si napisala,, da si stara 28 let, pa tkole obupana.Saj razumem bolečino ob izgubi fanta.Razumem, da si v njega še zaljubljena, razumem, da trpiš, toda nikakor ne smeš obupati.Postavi se na noge, pozabi na tablete,stran z njimi,ker ti ne bodo nič pomagale, le globje te lahko potopijo.
Glej, pogleju sama v sebe in se prepričaj, dopoveduj si, da si fina, mlada punca, ki lahko na tem svetu še naredi vse, postavi se sama zase in si dopovej, da si nekaj, da boš postavila si cilj, pred katerim najdeš samo sebe.
In ta cilj naj ti bo vedno pred očmi.Začni se npr ukvarjat s športom, hodi tja, kakor do sedaj nisi nikoli hodila, a si si želele, pojdi na dolge sprehode, v naravo, narava pomirja.
Poišči si prijatelje, ne samo v kozarčku, temveč tiste, ki jim zaupaš in čeprav so že poročeni ipd, najdeš v njih stik z duhom.
Predvsem se pa poglobi v sebe in se povzdigni v oblake,resnici na ljubo, naredi za sebe nekaj, naredi vse tisto, kar si želiš in si si želela.Pleši, slikaj, kuhaj, peci, ubijaj čas.In videla boš, nekoč se boš temu obdobju samo še smejala.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

kr enna,

kdo ve kolk pozornosti si mi ti nudila, dajala? po moje premalo ali pa se ti je samo zdelo da je dovolj. On je zacutil , da drugje lahko dobi vec, nic drugega ni tu za razgljabljat v nedogled. Oba sta kriva? vedno ni tako ceprav se najlepse slisi, sploh zenske rade slisijo tako.

ja druzba ti je vsekakor resitev, nikakor pa ne taka ki jo imas, spoznaj koga, pojdi med ljudi, saj je veliko moznosti po spoznavanju novih, ne bodi naivna in ne misli da je on zate edini ki te lahko ima, dva meseca skupaj je enostavno premalo da bi lahko rekla to je to kar si zelim do konca zivljenja!

ti sploh ves kaj si zelis? si s tem razcistila? ce nisi potem najprej to, sele potem drugo, resuj po korakih in ne vse naenkrat cez noc.

treba bo pri 28 letih pocasi dat razne odkloplene zurke na stanski tir, vsaj jest nikol nism vzel punce za resno, s katero sem se lepo imel samo na zurki. Kot si rekla, nekatere imajo pri 28 letih , 2 otroka… zamisli se malo nad tem,…tebi je cas glede druzine stet, moskemu ni, vsaj do 35 leta naj bi bil prvi otrok rojen, sicer se lahko komplicira.. prej ko je prvi zunaj bolje je za zensko.

lp

Ke enaa,
ne preveč resno vzet Markovih besed, ki ti hoče dopovedati, da ti biološka ura že glasno tiktaka.
Pri teh letih imaš še dovolj časa, da si malo sama s sabo, da postaneš srečna in zadovoljna ženska. Nikar ne pestuj spominov. Seveda, bolečino moraš nekako izjokati, ampak ne pocencirat svoje žalosti in se smiliti sama sebi. Zjokaj se, obriši solze, potem pa horuk v nove delovne zmage.
Dvigni glavo in primi bika za roge.
Za ljubezen imaš še čas. Verjemi, nič še nisi pozna…
Srečno!

New Report

Close