OSEBNI zdravnik v ZD Šiška
Preselili smo se v Ljubljano v Šiško, zdaj pa moramo čimprej zamenjati še Osebnega zdravnika, da nas kaka bolezen ne preseneti.
Kot sem slišal, nas (ker smo zdaj v Šiški) itak ne bodo vzeli v nobenem drugem ZD v Ljubljani – zatorej vas lepo prosim, da mi poveste, kateri od Osebnih v Šiški je res ok – da se res posveti pacientu, ne predpiše AB kar na slepo, razloži kaj in je res izkušen?
Hvala lepa!
Tudi mene zanima… trenutno v ZD Šiška samo 3 zdravnice sprejemajo paciente in mene jezi, da se niti slik ne da videti, a so to starejše ali mlajše zdravnice, ali so šele začele delati… Kar se mi zdi precej pomemben podatek, če ne želim naslednje leto že menjati zdravnice ker bo moja šla v pokoj.
V ZD Šiška trenutno še sprejemajo paciente Novak Darinka, Demšar Marjeta in Lombardo Mojca. Ima kdo kakršnekoli izkušnje s katero od teh?
Nujno si moram izbrati novega osebnega, pa ne vem h kateri bi šla.
Pred kakšne pol leta sem se prestavila v ZD Šiška in ksr na slepo pristala pri dr Lombardo. Zdravnica je nekje mlajših srednjih let, prijazna, na njeno strokovnost nimam pripomb. Sestra je tudi prijazna. Kadar pokličem po telefonu, se vedno javi. Ko se želim naročiti, dobim termin v doglednem času. Ko pridem tja ob uri, nikoli ne čakam več kot deset minut. Parkiram pri Kinu Šiška in ponavadi nič ne plačam, ker sem gotova prej kot v pol ure. Tudi po elektronski pošti sem se že naročila in dobila zelo hiter odgovor.
Prej sem bila v drugem ZD pri eni bolj zvezdniški zdravnici, ki sem jo velikokrat videla po televiziji, v ambulanti je bila pa kar gužva, tako da je tole zdaj pravo olsjšanje.