Najdi forum

osebni trener na gorenjskem

Pozdravljeni.

Zanima me, ali kdo pozna kakšnega dobrega in razumevajočega os. trenerja. Sem čisto brez kondicije in bi rada, da me kdo vodi. Lp

Jaz bi ga rabla pa na severno primorskem. Naj pusti kontakt in ga pokličem ali napišem email.

V Kranju Jure Bolka iz Maxxfita – mene “muči” že skoraj pol leta in je SUPER!!! Razumevajoč, dejansko se čuti, da mu je mar za tvoj napredek in nikoli ne zahteva več kot zmoreš. Res, priporočam ful, pa še cena je normalna. Fitnes je prijeten, ni nekih nastopačev, družba je super. Ne bo ti žal, res.

Za primorski konec pa žal ne vem.

Tudi mene bi zanimalo. Sem iz Kranja. Zaupaš ceno? Ker nimam ravno neomejenih zmožnosti. Na žalost. 🙁

Hja, ni lih fuuul poceni, cena je pač normalna v primerjavi z ljubljanskimi. 🙂 Tako je, 12 ur s trenerjem je 250€, lahko jih razporediš čez en mesec (ure), čez dva, kot se pač dogovorita, ampak načeloma naj bi to bilo dovolj za 1.5 – 2 meseca. Lahko tudi plačuješ na uro, to pride 25€. Skupaj pa pač trenirata toliko časa kot se vama zdi potrebno, lahko le eno rundo, lahko več. In tudi če ga potem ne plačuješ več, ti sestavi program vadbe oz. karton in vadiš sama. Za brco v rit je to super zadeva, pa še pokaže ti kako se kej naredi, da ne delaš narobe, tako da ja, je investicija, ampak po moje zelo dobra. Jaz sem se pač zapufala, ampak mi ni žal, vsaj delam neki dobrega zase.

Vso srečo punce! 🙂

Zdravo,

Vse, ki ste navdušeni nad treningom in splošno pripravljenostjo, vas vabim da se nam pridružite na skupnem tekaškem – atletskem treningu ( ni samo tek, učimo se tudi streching, atletsko abecedo,…). poteka pa vsak torek in četrtek ob 18h na atletskem štadionu v Kranju. Možno se je dogovoriti za individualen program.
info : http://www.ak-kranj.si
e-mail: [email protected]

Lep pozdrav

Mene pa zanima če imamo kakšnega trenerja, ki bi treniral z mano na domu –  imamo kletni fitnes

New Report

Close